Stigao je prvi trailer za nadolazeći horor film pravljen prema Stephen Kingovoj i Joe Hillovoj knjizi istog imena, In the Tall Grass.

Datum izlaska filma In the Tall Grass:

04. listopad 2019.

Žanr:

Drama, horor, triler

Redatelj:

Vincenzo Natali

Scenarist:

Joe Hill, Stephen King

Glumci:

Patrick Wilson, Harrison Gilbertson, Rachel Wilson

Radnje ukratko:

Nakon što su čuli dječakov vapaj za pomoć, brat i sestra odlaze u golemo polje visoke trave u Kansasu, ali uskoro otkrivaju da možda nema izlaza … i da u njemu vreba nešto zlo.

‘In the Tall Grass’ je knjiga od Stephen Kinga i njegovog sina Joe Hill, prvi puta izdana u dva dijela, prvi u lipnju/srpnju, a drugi dio u kolovozu 2012. godine, što je označilo njihovu drugu zajedničku suradnju, nakon knjige iz 2009. godine, Throttle.

Ovim filmom Netflix očigledno nastavlja dobru suradnju sa Stephen Kingom, nakon Gerald’s Game i 1922 iz 2017. godine.

U filmu ‘In the Tall Grass’ Patrick Wilson se pridružuje glumcima Laysla De Oliveira i Harrison Gilbertson, te redatelju Vincenzo Natali.

“Nakon što čuju plač u pomoć malog dječaka, brat i sestra ulaze u veliko polje trave u Kansasu ali uskoro saznaju da iz njega možda neće biti izlaza.”

Sve ovo zvuči dosta obećavajuće. Pogotovo ako se uzme u obzir da je Wilson visoko profilirani horor glumac, koji je u svojim 40tim godinama glumio u dvije možda najjače trenutno horor franšize Insidious i The Conjuring, te je nedavno glumio negativca u Aquaman filmu.

In the Tall Grass dolazi na Netflix 04. listopada 2019. godine.

Trailer filma In the Tall Grass: