James Cameron se nada da će Terminator: Dark Fate započeti novu trilogiju

Stigao je prvi teaser za Terminator: Dark Fate, koji najavljuje izlazak Trailera!

Vrijeme je da nadogradite anti-viruse za zaštitu protiv najnovijih prijetnji iz Skyneta, zato što se Terminator vraća! Arnold Schwarzenegger osobno je podijelio putem društvenih profila da prvi trailer za Terminator: Dark Fate dolazi za manje od 48 sati, što bi značilo negdje u četvrtak u ovo vrijeme. Glumac se vraća u ovom filmu, zajedno sa svojom kolegicom iz prva dva filma, Lindom Hamilton.

Film će imati premijeru u studenom, tako da fanovi mogu očekivati puno novih informacija o filmu sljedećih dana. Redatelja Tim Millera i produciran od James Camerona, mnogi se nadaju da je ovo pravi nasljednik i nastavak filma T2: Judgement Day koji je premijeru imao 90tih. Pogledajte teaser ispod

Ovaj šesti nastavak u franšizi, Terminator: Dark Fate, je značajan po ponovno ujedinjenju Arnolda Schwarzeneggera, Linde Hamilton i James Camerona po prvi puta nakon Terminator 2: Judgment Day, što je prikladno zato što će ovaj novi film redatelja Tim Millera (Cameron producira film i pomogao je s pričom) pratiti događanja filma iz 1991. godine, te će zanemariti ostale nastavke.

Radnja filma Dark Fate se drži u tajnosti, ali sudeći prema slikama, Schwarzeneggerov T-800 se bliži mirovini, dok Hamiltonova Sarah Connor izgleda spremna za bitku. Isto se može reći za Mackenzie Davisovu Grace, koja izgleda savršeno sposobna biti novi protagonist franšize.

Terminator: Dark Fate je nadolazeći film redatelja Tim Millera, prema scenariju od David S. Goyera, pisanom prema priči koju su zamislili Miller, Cameron i David Ellison. Cameron i Ellison su izvršni producenti nastavka zajedno s Dana Goldberg. Zvijezde filma su Schwarzenegger i Hamilton, zajedno s Mackenzie Davis, Gabriel Luna, Natalia Reyes i Diego Boneta. Film je prvo trebao izaći 26. srpnja, 15. studenog, 22. studenog 2019, ali sada Terminator: Dark Fate izlazi 01. studenog 2019. Zapravo ovog puta, osim ako ne promjene.

Similar Posts