Ubijanje nacista nije ubojstvo. Kao što Meyer Offerman, kojeg glumi Al Pacino, kaže u prvom teaser traileru za novu Amazonovu seriju Hunters, “Ovo je mitzvah.”

Amazon je otkrio Irishman i Godfather glumca u kratkom, 20-sekundi videu za nadolazeću Amazonovu dramsku seriju koja je djelomično periodični dio, dijelom Inglourious Basterds, dijelom borbe protiv uličnih kriminala, dijelom nešto potpunosti drugo.

Kreatora Davida Weila i izvršnog producenta Get Out redatelja Jordana Peelea, Hunters je smješten u New York City iz 1977. godine, godinama nakon pada Adolfa Hitlera. Ovdje Meyer djeluje kao Nick Fury u timu uličnih nacističkih lovaca “Huntersa,” koji su otkrili da stotine visokih nacističkih dužnosnika potajno žive u Sjedinjenim Državama s planovima za uspostavu Četvrtog Reicha u zemlji slobodnih.

Zato vidimo Meyera kako iscrtava X kroz fotografije nacista. Posao Huntersa je da ih izvuku iz njihovih skrovišta.

Weil i Nikki Toscano posluju kao koproducenti i izvršni producenti na Hunters, seriji koja je imala radni naslov The Hunt.

Logan Lerman, indie glumac iz filma The Perks of Being a Wallflower i The Vanishing of Sidney Hall, glumi u seriji. Njega okružuju Grey’s Anatomy veteranka Jerrika Hinton, How I Met Your Mother glumac Josh Radnor, Greg Austin iz Doctor Who spin-off Class, The Great Gatsby Kate Mulvany, Unbreakable Kimmy Schmidt Carol Kane, The Chi Tiffany Boone, Kiddingov Louis Ozawa Changchien, Billions Saul Rubinek, Homelandov Dylan Baker i Riviera Lena Olin.

Alfonso Gomez-Rejon iz American Horror Story režira pilot Amazonove serije Hunters i izvršni producent je.

Hunters dolaze na Amazon Prime Video negdje 2020. godine. Samo tražite X.

U nastavku pogledajte prvi teaser trailer Amazonove serije Hunters.