Ljubitelji Jamesa Bonda već dugo vremena čekaju dobiti prvi pogled na svog omiljenog akcijskog junaka u novom filmu, a sada je došao i prvi teaser trailer za nadolazeći ‘No Time to Die‘. I dok smo očekivali da će uskoro doći cijeli puni trailer za film, najvjerojatnije povezan s filmovima Jumanji: The Next Level ili Little Women, sada saznajemo da on zapravo dolazi ove srijede!

Dakako, puno više ćemo dobiti kasnije ovaj tjedan, ali za one koji ne mogu dočekati, prve scene iz novog James Bond filma ‘No Time to Die‘ možete pogledati na kraju članka.

Mnogo je novih likova koji su dodani mitologiji Jamesa Bonda u filmu ‘No Time to Die’ i mislim da smo sada dobili prvi pogledali Lashane Lynch lik Nomi dok pozira za volanom sportskog automobila u sljedećem kadru:

Ostali snimci u traileru uglavnom nas susreću s poznatim licima iz Bond serijala. Znamo da se Daniel Craig vraća za svoj peti nastavak kao 007, tajni agent s licencom za ubojstvo. Vidimo ga u Londonu i vidimo ga kako sudjeluje u motociklističkoj potjeri zbog koje je napravio nevjerojatan skok.

U tijeku prikazivanja trailera, također uspijevamo vidjeti da će James Bondov kultni Aston Martin dobiti nekoliko velikih nadogradnji, posebno u djelu oružja.

No još uvijek postoji nekoliko misterija na koje je moguće odgovoriti u cjelovitom traileru filma No Time to Die, koji stiže u srijedu. Na primjer, postoje neke ključne figure iz glumačke ekipe koje nismo mogli vidjeti u ovoj novoj snimci, uključujući povratak Christopha Waltza kao Ernsta Stavra Blofelda. Mislim da je Ana de Armas pucala iz oružja, a to znači da nismo vidjeli Lea Seydoux ili Naomie Harris kako još jednom glumi Moneypenny. I nismo vidjeli da Jeffrey Wright preuzima klasičnog Bondovog saveznika, Felixa Leitera.

Ali uvjeren sam da je ovaj snimak, koji zatvara teaser, tajanstveni negativac kojeg glumi Rami Malek u nadolazećem James Bond ‘No Time to Die‘ filmu.

Idemo se dogovoriti. Nađemo se ovdje u srijedu, a mi ćemo imati za vas cijeli trailer za James Bondovu novu avanturu ‘No Time to Die‘. Do tada pogledajte ovaj kratki prvi pogled na novog Bonda u teaser traileru.