Steven Spielbergov "The Papers" počinje snimanje

Steven Spielbergov “The Papers” počinje snimanje

Poznata vrhunska glumačka, redateljska i producentska ekipa za ovaj, već sada, proglašen Oscar friendly film.

Samo tri mjeseca nakon što su Tom Hanks, Meryl Streep i redatelj Steven Spielberg najavili svoje sudjelovanje u filmu The Papers, ekipa je postala znatno veća.

Steven Spielbergov "The Papers" počinje snimanje
The Papers

Uz to što će Steven Spielberg biti redatelj, biti će i producent zajedno s Amy Pascal i Kristie Macosko Krieger. Skriptu filma pišu Liz Hannah i Josh Singer, a zvjezdana glumačka ekipa je Alison Brie, Carrie Coon, David Cross, Bruce Greenwood, Tracy Letts, Bob Odenkirk, Sarah Paulson, Jesse Plemons, Matthew Rhys, Michael Stuhlbarg, Bradley Whitford i Zach Woods.

Ovaj projekt je već sada najavljen među kandidatima za Oscara.

Twentieth Century Fox i Amblin Entertainment drama film, inspirirana stvarnim događajima, The Papers je započeo sa snimanjima u New Yorku, 30. svibnja.

U lipnju 1971 The New York Times, The Washington Post i ostale velike nacionalne novinske kuće su napravile hrabar potez kako bi stale u obranu slobode govora i objavile na Pentagon Papers, masivno prikrivanje vladinih tajni koje je obuhvaćalo četiri desetljeća i četiri Američka predsjednika.

U to vrijeme Postova Katherine Graham (Meryl Streep), koja je tek gradila svoju karijeru kao prvi ženski novinarski izdavač i Ben Bradlee (Tom Hanks) kao nestabilni, vrlo zaposleni urednik, su pokušavali dići status lokalnih novina. Zajedno su činili neobičan tim, jer su bili primorani udružiti se i donijeti hrabru odluku da podrže The New York Times i njihovu borbu protiv Nixonove administracije i njihovih želja za restrikcijom prvog amandmana.

The Papers je prvi projekt na kojem će zajedno sudjelovati Meryl Streep, Tom Hanks i Steven Spielberg. Amblin Entertainment film, The Papers će biti izdan od Twentieth Century Fox I očekuje se u kinima u Americi od 22. prosinca 2017, a u ostatku svijeta od 12. siječnja 2018.

Similar Posts