Stephen King je uzbuđen oko nadolazeće The Stand adaptacije

Stephen Kingova nova The Stand TV serija dobila datum izlaska

Nova adaptacija Stephen Kingove The Stand novele je napokon dobila datum izlaska. Unatoč tome što je započela s produkcijom prošle jeseni, ona će, zbog veličine produkcije, doći na CBS All Access tek na kraju ove godine. I dok će te vijesti možda razočarati neke fanove koji su se nadali da bi seriju mogli ranije vidjeti, dobiti bilo kakve novosti je sigurno dobra stvar za sve ljubitelje Stephena Kinga.

Knjiga, koja je jedna od Kingovih većih djela, spaja horor, znanstvenu-fantastiku, fantaziju i dramu za jedno epsko putovanje, koje je već prije adaptiranu u četvero dijelnu live-action seriju za ABC 1994. godine.

Postavljen nakon pandemije gripe koja ubija 99% svjetske ljudske populacije, Stand se fokusira na epsku bitku između preživjelih koja dolazi nakon raspada civiliziranog društva, s dobro predvodi mudra i dobronamjerna Majka Abigail, dok zlo predvodi demonski Randall Flagg.

Prvo dolaze dani kuge. Potom dolaze snovi. Mračni snovi koji upozoravaju na dolazak tamnog čovjeka. Otpadnik smrti, njegove iznošene cipele koračaju cestama noću. Zapovjednik mrtvačnice i Princ zla. Njegovo je vrijeme na pomolu. Njegovo carstvo raste na zapadu i nazire se apokalipsa.

King kaže da će ova adaptacija imati znatno manje restrikcija i puno veći budžet od prošle mini-serije.

Zvijezde ove nadolazeće The Stand serije su James Marsden, Amber Heard, Heather Graham, Odessa Young, Jovan Adepo, Owen Teague, Henry Zaga, Brad William Henke, Eion Bailey, Katherine McNamara, Hamish Linklater, Alexander Skarsgård, Greg Kinnear i Whoopi Goldberg. Josh Boone je showrunner adaptacije.

The Stand dolazi pred kraj 2020. godine.

Similar Posts