Stephen King podijelio poglavlje iz 'The Stand' knjige koje u jezive detalje opisuje širenje pandemije

Stephen King podijelio poglavlje iz ‘The Stand’ knjige koje u jezive detalje opisuje širenje pandemije

Roman Stephena Kinga iz 1978. godine The Stand govori o svijetu koji je opustošen smrtonosnom bolešću i vodi do konačne bitke između dobra i zla. Ovo je jedna odlična priča Stephena Kinga i predlažem vam da je pročitate ako nikad niste imali priliku.

U trenutku širenja koronavirusa i pandemije u kojoj se trenutno nalazimo, ova priča koju The Stand priča je jezivija nego ikada. Autor knjige, Stephen King, nedavno je podijelio određeno poglavlje iz knjige koje detaljno opisuje kako se događa širenje virusne pandemije. Prilično je ludo, jer ovo se događa! King je uz video podijelio bilješku rekavši:

“Poglavlje 8 od THE STAND. Ovako to djeluje. Pazite. (Ali zapamtite da COVID-19 nije tako smrtonosan kao supergripa).”

Poslušajte ispod poglavlje iz audio knjige.

Poglavlje opisuje kako ljudi dok žive svoj normalan život, oni nesvjesno šire jedni drugima virus, koji je u knjizi poznat i kao “Captain Tripp.” Također opisuje kako će to dovesti do njihove smrti i smrti njihovih najmilijih. Svi oni nisu svjesni užasa koji ih čeka.

Poglavlje se završava tako da King uspoređuje pandemiju, koja je u knjizi nazvana “Captain Tripp” s lančanim pismom, kojeg svaka osoba prosljeđuje drugom.

Iako je taj model danas možda zastario, poanta koju King pokušava učiniti dijeljenjem ovog poglavlja knjige je da je potrebno društveno distanciranje kako bi se zaustavilo širenje pandemije.

Similar Posts