Pet Sematary

Stephen King ‘Pet Sematary’ izabrani glumci za brata i sestru, te službena radnja

Nova adaptacija Stephen King ‘Pet Sematary’ je izabrala glumce za veliku sestru i malog brata Creed obitelji, te smo dobili i službenu radnju filma. 

Horor film, koji je započeo snimanje ovog tjedna u Montreal, u kojem su Jason Clarke i  Amy Seimetz bračni par koji se preseli sa svojom mladom obitelji u selo oko Maine. Oni otkriju bizarno groblje za voljene životinje iza svog imanja, a ispostavi se da je to zapravo prolaz u nešto drugo … neizrecivo.

Desetogodišnja Jeté Laurence će glumiti Ellie, slatku i senzitivnu mladu djevojku koja obožava svog mačka Winston Churchill, ili “Church” skraćeno, te osvoji srce starca koji živi vrata do njih (glumit će ga  John Lithgow.) Trogodišnji blizanci Hugo Lavoie i  Lucas Lavoie će glumiti Gage, njezinog mlađeg brata – koji je sklon odlutati u nevolje.

Ovo će biti prvo glumačko ostvarenje za male blizance Lavoie, dok je Laurence već imala ‘dugačku’ karijeru, s obzirom na njezine godine. Glumila je u prošlogodišnjem The Snowman filmu, te je imala manje uloge u serijama Marvel Jessica Jones, Sneaky Pete, Friends From College i The Americans. Također ima nešto iskustva i u hororima jer je glumila u The Ranger, ovogodišnjem horor filmu.

Također imamo i službenu radnju filma:

“Na temelju horor romana Stephena Kinga, Pet Sematary prati dr. Louis Creed (Clarke), koji se nakon preseljenja sa svojom ženom Rachel (Seimetz) i njihovih dvoje djece iz Bostona u ruralni Maine otkriva tajnovito groblje skriveno duboko u šumi blizu njihovog novog doma. Kad ih tragedija zadesi, Louis se okrene svom neobičnom susjedu, Jud Crandallu (Lithgow), pokreće opasnu lančanu reakciju koja oslobađa neizrecivo zlo s užasnim posljedicama.”

Redatelj novog filma će biti Kevin Kolsch i Dennis Widmyer (Starry Eyes, Scream: The TV Series), s Jeff Buhler (The Midnight Meat Train) kao scenaristom.

Nakon fantastičnog uspjeha remake IT filma, koji je pomogao Hollywoodu da 2017 bude najuspješnija godina za horor filmove u povijesti, nije teško za zaključiti zašto Paramount želi ponovno pokušati s ovim filmom. Originalni film je jeziv i ima svoje čari, ali je daleko od odličnog.

Radujete li se ovom remake filmu ili se vodite sloganom filma/knjige koji kaže “sometimes dead is better” (ponekad je mrtvo bolje)?

Similar Posts