Stephen King - Pet Sematary - dolazi u 2019! - Svijet filma

Stephen King – Pet Sematary – dolazi u 2019!

Nakon fantastičnog uspjehe Stephen King remake filma It, na red za adaptiranje polako dolaze i ostale njegove knjige, a u 2019 godini nam stiže Pet Sematary!

U vijestima koje je objavio EW, studio je najavio da prave reboot Stephen King knjige iz 1983 godine, o leševima koji se vračaju u život kao demonske, ubojite verzije sebe nakon što su zakopani na zlom groblju u Maine, s datumom izlaska 19. travanj 2019 godine. Originalna filmska verzija je izašla 1989, s Kingom kao scenaristom, a nastavak je izašao 1992 godine. Ako ste vidjeli nastavak, znate zašto trećeg dijela nije bilo. Ovaj novi film će biti remake originalnog filma iz 1989 godine, a ne neka verzija nastavka.

Stephen King - Pet Sematary - dolazi u 2019!

Redatelj novog filma će biti Kevin Kolsch i Dennis Widmyer (Starry Eyes, Scream: The TV Series), s Jeff Buhler (The Midnight Meat Train) kao scenaristom.

Nakon fantastičnog uspjeha remake IT filma, koji je pomogao Hollywoodu da ovo bude najuspješnija godina za horor filmove u povijesti, nije teško za zaključiti zašto Paramount želi ponovno pokušati s ovim filmom. Originalni film je jeziv i ima svoje čari, ali je daleko od odličnog.

S druge strane, slogan filma/knjige kaže “sometimes dead is better” (ponekad je mrtvo bolje), nadamo se da se to neće odnositi i na ovaj novi film.

U nastavku pogledajte trailer originalnog Pet Sematary filma iz 1989 godine.

Similar Posts