Stephen Kingova knjiga The Gingerbread Girl dobiva filmsku adaptaciju! - Svijet filma

Stephen King otkriva koji bi njegovi likovi bili najgore društvo u karanteni

Pandemija koronavirusa je natjerala mnoge ljude diljem svijeta da uspoređuju situacije iz knjiga Stepena Kinga s trenutnom situacijom, bilo da je to zbog smrtonosnog virusa kojeg uspoređuju s događajima u The Stand ili o ideji biti zarobljen unutar kuće poput događaja u filmu The Stand.

Sada je sam autor tih knjiga, Stephen King, potvrdio za kojeg od svojih likova misli da bi bio najgore društvo u karanteni. On kaže da najviše ne bi volio biti zarobljen s Annie Wilkes iz Misery. S obzirom na to da se novela fokusira na to kako Wilkes drži svog omiljenog autora zarobljenog, lako je vidjeti zašto King ne bi volio ostati zarobljen s njom u karanteni.

“Nije ni blizu,” King je otkrio za The Late Show with Stephen Colbert o tom pitanju. “Ne bi volio biti zarobljen u karanteni s Annie Wilkes. Vjerojatno bi mi rekli da ima ideju za knjigu i kako želi da ju napišem ili će mi odrezati nogu. Tako da ne bi volio biti zarobljen s njom.”

King je također priznao da baš ne bi volio biti zarobljen s ‘kolegom’ piscem Jack Torrance. Dok kaže da bi volio biti zarobljen s Holly Gibney iz If It Bleeds.

S kim vi ne biste voljeli biti zarobljeni?

Druge je zanimalo i ovo...