Stephen King ‘IT’ obara rekorde!

Najveće otvaranje jednog horor filma i Stephen King filma, svih vremena!
Stephen Kingov ‘IT’ se procjenjuje da je samo u Americi u prvom vikendu, zaradio $117.2 minjona i ponovno zapalio kina, nakon jednog od najlošijih kino ljeta u povijesti.

Stephen King 'IT' - povezan sa ostalim pričama
Stephen King ‘IT’

To otvaranje od $117.2 milijuna, prema adaptaciji Kingove horor knjige iz 1986, je postalo treće najveće otvaranje u 2017, iza Beauty and the Beast ($174.8 milijuna) i Guardians of the Galaxy Vol. 2 ($146.5 milijuna), prešavši time Spider-Man: Homecoming ($117 milijuna).

Ne samo da je IT najveće otvaranje prema knjizi Stephena Kinga (1408 je prije držao tu titulu s $20.6 milijuna), nego je oborio i rekord kao najveće otvaranje mjeseca Rujna i cijele jeseni (Hotel Transylvania 2 je prije držao taj rekord s $48.5 milijuna).

IT je sada i najveće otvaranje svih vremena za horor film, za R-rated horor film (iznad 17 godina) i drugo je najveće otvaranje za R-rated film svih vremena, samo iza Deadpool ($132.4 milijuna).

Stephen Kingov IT, redatelja Andy Muschietti, navodno je imao budžet od $35 milijuna, ali su s druge strane milijuni i potrošeni za reklamu.

Recenzije filma su odlične, a sutra možete očekivati i našu recenziju filma.

Similar Posts