Stephen Amell usporedio crossover ‘Crisis on Infinite Earths’ sa ‘Avengers Endgame’

Stephen Amell, koji će se ove sezone oprostiti sa svojom napoznatijom ulogom, Green Arrowa, usporedio je svoj odlazak sa onim Robert Downey JR. iz filma Avengers Endgame.

Amell od 2012. glumi naslovnog lika u popularnoj TV seriji Arrow, koja će ove sezone završiti sa svojom osmom sezonom, a vrhunac će imati u ovogodišnjem Arrowverse crossoveru Crisis on Infinite Earths kojeg očekujemo ove zime. Iako je Marvelov Avengers Endgame bio definitivno najepskiji događaj godine nakon što su njegovi temelji bili građeni zadnjih 11 godina, definitivno je i da DCev Crisis pokazuje vrlo veliki potencijal jer će također poslužiti kao epska kulminacija cijelog dosadašnjeg Arrowversea (i šire), a u isto vrijeme otvoriti vrata prema onome što ćemo gledati u budućnosti ovog svemira, zbog čega smo ovaj crossover jednostavnije nazvali Arrowverse Endgame.

Marvelov Endgame je izašao prije okruglih pet mjeseci i trajao je tri sata, što je apsolutni rekord za MCU, a ovaj DCev televizijski Endgame će trajati i još duže, čak pet sati, što je za ovaj svemir također rekord s obzirom da će to biti prvi put da će crossover uključivati rekordnih pet serija, a pojavit će se i likovi i iz još nebrojnih drugih DC serija (The Flash (1990), Smallville, Birds of Prey, Black Lightning) koje službeno uopće nisu dio ovog svemira, što samo pokazuje da nam se sprema unikatni TV spektakl!

Ipak, stvar koja najviše intrigira glede ovog crossovera je činjenica da se još u prošlogodišnjem crossoveru Elseworlds, ali i skoro cijelu prošlu sezonu Arrowa najavljivala smrt Olivera Queena/Green Arrowa, kojeg glumi Stephen Amell. Također se još od prve sezone serije The Flash najavljuje i nestanak naslovnog lika u Crisisu, pa iako je to možda svojevrsni Endgame, sigurno je da stvari nisu tako jednostavne, zbog čega se isčekivanje za ovaj crossover samo dodatno povećava. Budući da je Green Arrow apsolutna zvijezda vodilja cijelog Arrowversea, kao što je to i IronMan za MCU, koji je u svojem Endgameu također herojski žrtvovao svoj život, Amell je na svojem twitter profilu adresirao sudbinu svog lika. Sigurno je da to neće uključivati Infinity Stonese, ali ne sumnjamo da će i njegova žrtva, kao i IronManova, sigurno biti herojska.


Uz to, Amell je objavio i sliku sa snimanja crossovera, iz koje se vidi da će Green Arrow zaista doživjeti surovu i epsku bitku:


Finalna sezona serije Arrow počinje 15. listopada, crossover Crisis on Infinite Earths će biti podijeljen u dva dijela, prvi koji počinje 9. prosinca, i drugi koji će biti 14. siječnja 2020.

Similar Posts