Recenzija: Star Wars: Episode IX – The Rise of Skywalker (Ratovi zvijezda: Epizoda IX – Uspon Skywalkera, 2019)

Star Wars: The Rise of Skywalker upravo prešao $1 milijardu na kino blagajnama diljem svijeta

Star Wars: The Rise of Skywalker je trenutno u svom četvrtom tjednu prikazivanja, a sada je posljednji film “Skywalker Saga” upravo prešao čarobnu brojku od $1 milijarde na svjetskim kino blagajnama.

Trenutno, The Rise of Skywalker je nekih $50 milijuna od toga da prestigne Rogue One: A Star Wars Story, međutim, gotovo je nemoguće da će prestići $1.33 milijarde koliko je zaradio Star Wars: The Last Jedi iz 2017. godine.

Rezultat toga je taj da je finale zaradilo najmanje novaca u ovoj posljednjoj trilogiji, što je poprilično iznenađujuće ako se uzme u obzir da to nije samo finale ove trilogije, već posljednji film u sagi koja se proteže kroz 9 filmova i više od 40 godina. Definitivno se čini da su negativne recenzije naškodile The Rise of Skywalker, a ponovljena gledanja su se zasigurno smanjila zbog nezadovoljstva fanova završetkom koji je film ponudio i raznim kreativnim odlukama koje su donesene.

I dok je The Last Jedi podijelio fanove, čini se da im se pokušaj zadovoljavanja okorjelih fanova obio o glavu, dok se nedostatak odgovora također pokazao frustrirajućim.

Koliko ste vi puta otišli pogledati The Rise of Skywalker u kina?

Similar Posts