Star Wars: The Rise of Skywalker teorija sugerira da je Kylo Ren zapravo Darth Plagueis

Star Wars: The Rise of Skywalker teorija sugerira da je Kylo Ren zapravo Darth Plagueis

Prvi trailer za Star Wars: The Rise of Skywalker podigao je mnoga pitanja među fanovima nakon svoje premijere na Star Wars Celebration. Jel se Luke vratio? Gdje su Knights of Ren? Što se dešava s Emperorom? I na kojeg se zapravo Skywalkera naslov odnosi?

Naravno, povratak Palpatinea je dominirao razgovorima, što je izazvalo razne spekulacije o Sith Lordovoj umiješanosti u seriju i kako bi se on mogao vratiti. Ali jedan fan misli da Emperorov povratak ima veze s određenom pričom o njegovom bivšem gospodaru, Darth Plagueisu.

Pročitajte u postu ispod:

[Star Wars] [Spoilers] Kylo Ren is possessed by Darth Plagueis (Trust me, it makes sense) from r/FanTheories

Sada, to zvuči poprilično nategnuto. Da cijela priča Georgea Lucasa i Kathleen Kennedy ovisi o nikada viđenom liku koji je samo jednom spomenut tijekom svih filmova, pa, to ne zvuči kao nešto što bi se moglo dogoditi.

Naravno, tu bi mogao postojati i segment fanova kojima se ova teorija sviđa i upravo je to razlog zašto vam pišemo o njoj, neovisno o tome što mi mislimo da nije pretjerano dobra i što bi većinu povremenih gledatelja mogla samo zbuniti. Ali pravljenje Plagueisa glavnim negativcem, ne samo za trilogiju nastavaka, već za cijelu seriju filmova, bi bio dosta loš zaplet.

Bez obzir na to, ove fanovske teorije su često vrlo zanimljive i zabavno je razmišljati o njima. One pomažu skratiti vrijeme za dugo čekanje ovakvih vrlo iščekivanih filmova, a ponekada barem dijelovi nekih ideja na kraju imaju i nekog smisla u filmovima.

Fanovi spekuliraju što zapravo naziv The Rise of Skywalker znači. Redatelj J.J. Abrams je podijelio nekako značenje u razgovoru za Entertainment Tonight.

“Naziv filma se čini kao pravi naslov za ovaj film. Znam da je provokativan i postavlja hrpu pitanja, ali mislim da kada budete vidjeli film, vidjet ćete koja mu je bila namjera i što znači,” Abrams je rekao. “Ali u toku naslova, ovaj film je imao vrlo čudnu odgovornost. Morao je biti ne samo kraj tri filma, nego devet filmova, a ideja da treba inkorporirati sve te priče koje su došle prije, čudno, je upravo priča filma.”

Star Wars: The Rise of Skywalker dolazi u kina 19. prosinca 2019. godine.

Druge je zanimalo i ovo...