Star Wars: The Rise Of Skywalker službeno otkrio Sith Troopere!

Star Wars: The Rise Of Skywalker službeno otkrio Sith Troopere!

Lucasfilm je službeno otkrio nove Sith Troopere koji će se pojaviti u nadolazećem J.J. Abramsovom filmu Star Wars: The Rise of Skywalker. Prema Star Wars tradiciji, nadolazeći film će predstaviti potpuno novi Stormtrooper dizajn u galaksiji. Sith Trooper se već dugo vremena spominje u glasinama, a sada je Lucasfilm i službeno potvrdio novog troopera. Sith Trooper ima crveni izgled koji podsjeća na Stormtroopere Prvog Reda i Clone Troopere. Ljubitelji Star Warsa također će prepoznati ime koje potječe od igre Knights of the Old Republic. Ovo je ujedno i jedno od rijetkih spominjanja imena Sith vezano za ovu trilogiju.

Nova najava troopera objavljena je na The Star Wars Showu, s raznim Sith Trooper proizvodima dostupnim za kupnju sljedećeg tjedna na San Diego Comic Conu. Prvi pogled na Sith Troopera i mnoge proizvode koji će biti dostupni u San Diego Comic Conu možete vidjeti u nastavku:

Redatelja J. J. Abramsa, zvijezde Star Wars: The Rise of Skywalker su Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo, Billie Lourd, Naomi Ackie, Richard E. Grant, Keri Russell, Mark Hamill, Anthony Daniels, Ian McDiarmid i Billy Dee Williams.

Carrie Fisher pojavit će se kao general Leia Organa korištenjem prethodno neobjavljenih snimaka za Star Wars: The Force Awakens.

Star Wars: The Rise of Skywalker dolazi u kina 19. prosinca 2019. godine.

Što misliš koga Sith Trooperi slušaju? Je li Kylo Ren Sith? Da li ih car Palpatine kontrolira? Napišite nam u komentarima na našoj Facebook stranici.

Similar Posts