Recenzija: Star Wars: Episode IX – The Rise of Skywalker (Ratovi zvijezda: Epizoda IX – Uspon Skywalkera, 2019)

‘Star Wars: The Rise Of Skywalker’ navodno prolazi kroz dodatna snimanja: “Stvari ne izgledaju dobro”

Dodatna snimanja su normalna stvar među velikim Hollywoodskim filmovima, ali ovi za posljednji film iz Skywalker sage se čine kao neophodnost. U tweetu, Playboy i LA Weekly kolumnist Art Tavana razgovara o tome kako film Star Wars: The Rise of Skywalker želi zadovoljiti publiku, što ima smisla nakon osrednjeg prihvaćanja posljednje filma u franšizi, The Last Jedi.

Možete vidjeti Tweet ispod:

Postoje razne varijable u igri. Pod jedan, smrt Carrie Fisher je natjerala scenariste da pišu okolo njezinog lika. Od samog početka, očekivalo se da će ovaj film biti velika borba, pogotovo nakon reakcija koje su neki fanovi imali na prijašnji film u franšizi. Tavana kaže da fanovi trebaju ovo uzeti sa zadrškom, ali je interesantno vidjeti da tweet sugerira da stvari ne izgledaju dobro. U ovom trenutku, mi ne znamo koji su problemi s ovih finalnim dijelom Skywalker sage.

Ova vijest prilično je monumentalna jer sugerira da će George Lucas, čovjek iza Star Warsa, biti doveden kako bi pomogao napraviti promjene na filmu The Rise of Skywalker, navodnom posljednjem dijelu ove Star Wars sage. Bilo bi interesantno vidjeti Georgea Lucasa kao kreativnog savjetnika, ali dovodeći njega Disney i Lucasfilm bi dali do znanja da se ne osjećaju sigurno u svojoj Star Wars viziji. Samo će vrijeme pokazati koliko su značajna bila ova ponovljena snimanja na The Rise of Skywalker.

Star Wars: Daisy Ridley najavljuje epski obračun u 'The Rise of Skywalker'

Sinopsis filma glasi:

“Lucasfilm i redatelj J.J. Abrams ponovno udružuju snage kako bi odveli gledatelje na epsko putovanje u daleku, daleku galaksiju filmom Star Wars: The Rise of Skywalker, velikim završetkom prvobitne Skywalker sage, gdje će se nove legende roditi, a finalna bitka za slobodu tek počinje. Star Wars: The Rise of Skywalker dolazi u kina diljem Amerike 20. studenog.”

Star Wars: Episode IX je nadolazeća Američka epska svemirska-opera od producenta, jednog od scenarista i redatelja J. J. Abramsa. To je treći dio Star Wars trilogije nastavaka, a prati događanja u The Force Awakens (2015) i  The Last Jedi (2017), te je posljednja epizoda Skywalker sage. Film producira Lucasfilm i Bad Robot Productions, a distribuirat će ga Walt Disney Studios Motion Pictures.

Zvijezde Star Wars: The Rise of Skywalker su Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo, Billie Lourd, Naomi Ackie, Richard E. Grant, Keri Russell, Mark Hamill, Anthony Daniels, Ian McDiarmid i Billy Dee Williams.

Carrie Fisher pojavit će se kao general Leia Organa korištenjem prethodno neobjavljenih snimaka za Star Wars: The Force Awakens.

Star Wars: The Rise of Skywalker dolazi u kina 19. prosinca 2019. godine.

Similar Posts