Ulaznice za Star Wars: The Rise of Skywalker su sada krenule u pretprodaju, a film je već srušio jedan veliki rekord. Prema novom izvještaju, posljednji film Skywalker sage je prodao više ulaznica u prvih sat vremena nego je to uspjelo Avengers: Endgame filmu u istom tom vremenu. U novom izvještaju od Observera, The Rise of Skywalker je prodao ogromnih 45% više karata u prvih sat vremena na Atom Tickets nego Marvel Studios Avengers: Endgame u travnju.

Pet filmova s najboljom prodajom karata u prvih sat vremena na Atom Tickets su sada Star Wars: The Rise of Skywalker, Avengers: Endgame, Avengers: Infinity War, Star Wars: The Last Jedi i Rogue One: A Star Wars Story.

Naravno, još je rano reći što ovaj rekord pri prodaji karata znači za sveukupnu zaradu filma. Naposljetku, ako baš uzmemo u obzir da će The Rise of Skywalker zaraditi 45% više od Avengers: Endgame filma to bi značilo da će ukupno zaraditi $4.05 milijarde – što je dakako nemoguće, ali definitivno znači da će se film po zaradi naći u nekom dobrom i biranom društvu. Ovih pet filmova s najboljom prodajom u prvih sat vremena na Atom Ticketsu su vrlo uspješno prošli na kino blagajnama, a najlošiji od njih, Rogue One: A Star Wars Story, je i dalje zaradio $1.05 milijardu diljem svijeta. Star Wars: The Last Jedi je zaradio $1.33 milijarde, dok je Avengers: Infinity War nešto malo ispod $2 milijarde.

Nove Star Wars: The Rise of Skywalker Slike prikazuju A Knight Of Ren, Poea, Finna, Rose i druge

U prijašnjem intervju, Rise of Skywalker redatelj J.J. Abrams je otkrio da će se ovaj deveti dio Skywalker Saga fokusirati na to da osnovna grupa završi svoje avanture zajedno.

“Priča koju mi pričamo, priča koju smo zamislili kada smo pravili The Force Awakens je nastavljena. Episode VIII nije skrenula s puta ništa od onoga o čemu smo mi razmišljali,” Abrams je rekao za ET Canada. “Ali reći ću da je zabava ovog filma ta što su ovi likovi svi zajedno na ovoj avanturi kao grupa. To je ono što sam najviše bio uzbuđen vidjeti, dinamika između tih likova koje ovi nevjerojatni glumci glume u ovoj avanturi. To je, za mene, bilo najzabavnije, imati tu grupu na okupu.”

Star Wars: The Rise of Skywalker dolazi u kina 20. prosinca.