Star Wars: The Rise of Skywalker će pokušati dati završetak svih 9 filmova prema J.J. Abramsu

Star Wars: The Rise of Skywalker će pokušati dati završetak svih 9 filmova prema J.J. Abramsu

Star Wars: The Rise of Skywalker napokon dolazi u kina na kraju ove godine, te će poslužiti kao posljednje poglavlje u dugoj i voljenoj Skywalker Sagi. Od ovog filma se očekuje da završi priču koju je započeo George Lucas sada već davne 1977. godine, a prema redatelju novog filma J.J. Abramsu, fanovi mogu očekivati neka zadovoljavajuća zatvaranja svih devet filmova ove sage. Abrams je nedavno imao intervju s Entertainment Weekly, gdje je razgovarao o završavanju priče i kako zatvaranje jedna tako velike i epske sage može biti zastrašujuće.

“Završetci su stvari kojih se najviše bojim,” Abrams priznaje. “Ovdje se radi o završavanju ove stvari na način koji je emotivan i značajan, a ujedno zadovoljavajući u smislu davanja odgovora [na što više] pitanja,” on je pojasnio. “Tako da ako godinama od sada, netko gleda ove filmove, njih svih devet, gledaju priču koja je što kohezivnija.”

Star Wars: The Rise of Skywalker TV Spot nas zadirkuje Krajem Skywalker Sage

Što se tiče završetka priče, Abrams je otkrio na D23 Expo da je finalni snimak kadar odlučen već prije.

“Da se za to nisam odlučio, bio bih u stvarnoj nevolji,” Abrams se našalio. “Ali, bilo je to vrlo rano, i to je manje posljednjeg kadar filma nego je posljednja sekvenca, ali to je nešto što se… nadam da će vam se svidjeti.”

Tijekom Episode IX panela na Star Wars Celebration ranije ove godine, Abrams je zadirkivao fanove onime što mogu očekivati od ovog nadolazećeg filma.

“Film ne nastavlja odmah nakon zadnjeg filma,” on je podijelio. “Neko vrijeme je prošlo. Ovaj film je avantura na koju grupa ide zajedno. Jedna od odličnih stvari o radu na ovom filmu je dinamika između svih likova. Oni su sjajni zajedno i to je nešto oko čega sam vrlo uzbuđen što ćete vidjeti.”

Službeni sinopsis filma Star Wars: The Rise of Skywalker glasi:

“Lucasfilm i redatelj J.J. Abrams ponovno udružuju snage kako bi odveli gledatelje na epsko putovanje u daleku, daleku galaksiju filmom Star Wars: The Rise of Skywalker, velikim završetkom prvobitne Skywalker sage, gdje će se nove legende roditi, a finalna bitka za slobodu tek počinje. Star Wars: The Rise of Skywalker dolazi u kina diljem Amerike 20. studenog.”

Zvijezde filma Star Wars: The Rise of Skywalker su Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo, Billie Lourd, Naomi Ackie, Richard E. Grant, Keri Russell, Mark Hamill, Anthony Daniels, Billy Dee Williams i Carrie Fisher.

Similar Posts