Monday Night Football nam je donio novu scenu iz The Mandalorian, serije koja će danas imati svoju premijeru na Disney+. Ovo je prva live-action Star Wars serija, koja i dalje nastavlja biti pod velom tajne. Veliki dio The Mandaloriana se i dalje taji zato što će prva epizoda navodno imati veliki Star Wars spojler.

Očekuje se da će nas The Mandalorian odvesti dalje u Star Wars svemir kao nikada prije kroz ovim osam epizoda. Ova nova snimka nadolazeće Disney Plus serije pokazuje nam malo više podzemlja Star Warsa koje će The Mandalorian serija istraživati i puno više. Možete vidjeti ovu novu scenu iz The Mandalorian serije ispod.

Evo i službenog sinopsisa za The Mandalorian seriju:

“Nakon priča o Jango i Boba Fett, novi se ratnik pojavljuje u Star Wars svemiru. The Mandalorian je smješten nakon pada Imperija i pojave Prvog Reda. Pratimo putovanje usamljenog ‘revolveraša’ na sam kraj galaksije, daleko od autoriteta Nove Republike.”
Zvijezde The Mandalorian serije su Pedro Pascal, Gina Carano, Giancarlo Esposito, Emily Swallow, Carl Weathers, Omid Abtahi, Werner Herzog i Nick Nolte. Scenarij za seriju je pisao Jon Favreau, koji je i izvršni producent zajedno s Dave Filoni, Kathleen Kennedy i Colin Wilson.

Dave Filoni će režirati prvu epizodu serije, dok će druge režirati Thor: Ragnarok redatelj Taika Waititi, Jurassic World zvijezda Bryce Dallas Howard, Dope redatelj Rick Famuyiwa i Jessica Jones epizodna redateljica Deborah Chow.