Star Wars: The Mandalorian sezona 2 otkriven datum izlaska

Star Wars: The Mandalorian sezona 2 otkriven datum izlaska

Mando i Baby Yoda trebaju se vratiti u listopadu. Prema Lucasfilmu, druga sezona Star Wars live-action serije The Mandalorian premijerno će biti prikazana 30. listopada na Disneyu+. Trenutno je nejasno koliko će epizoda činiti novu sezonu.

Serija, koja je smještena pet godina nakon Povratka Jedija i pada Carstva, nastavit će tamo gdje je prva sezona stala, s Mandalorianom (Pedro Pascal) na putovanju da pronađe odakle je tajanstveni Baby Yoda došao. Ali njihovo galaktičko pretraživanje neće biti lako.

Napokon, ono što je ostalo od Carstva, predvođeno zlim Moffom Gideonom (Giancarlo Esposito), želi Dijete u svoje zlokobne svrhe (vjerojatno nešto povezano s planom Konačnog poretka cara Palpatinea). U finalu sezone 1 saznali smo da je Gideon preživio borbu s Mandom i da  posjeduje Darksaber, moćno mandalorijsko oružje koje će nesumnjivo upotrijebiti na svojim neprijateljima sljedeće sezone.

The Mandalorian će također ponovno predstaviti puno voljenih likova iz drugih dijelova sage. Na vrhu popisa gostujućih likova u drugoj sezoni je Rosario Dawson, koji će oživjeti Jedi heroja iz Prequel,a Ahsoku Tano. Prvijenac liku u live-action će pojačati njezinu priču, pokazujući obožavateljima na što je Ahsoka stigla nakon događaja iz animirane serije Rebels.

Similar Posts