Pedro Pascal će predvoditi Star Wars TV Seriju ‘The Mandalorian’

Star Wars: The Mandalorian potvrđen datum izlaska prvog trailera

Prema The Hollywood Reporter, prvi službeni trailer za Star Wars seriju The Mandalorian će debitirati na Disneyjevom D23 Expu ovog vikenda.

Kada Disney započne s radom ovog studenog, nova live-action Star Wars serija naziva The Mandalorian će biti dostupna na streaming mreži. Smještena nekoliko godina nakon događaja u Star Wars – Episode VI – Return of the Jedi, serija će pratiti podvige usamljenog Mandalorianskog plaćenika, a fanovi su uzbuđeni što će se svemirska franšiza širiti na malom ekranu.

Nažalost, do sada, samo fanovi koji su posjetili Star Wars Celebration Chicago ranije ove godine su imali prilike vidjeti djelić The Mandalorian serije kroz ekskluzivne snimke koje su prikazivane na tom događaju. Međutim, The Hollywood Reporterov posljednji izvještaj o The Mandalorian scenaristu i showrunneru Jon Favreaua kaže da će serija biti “zadirkivana trailerom na D23 konferenciji 23. kolovoza.”

the mandalorian

The Mandalorian se imenuje kao jedno od najvećih prodajnih aspekta za uslugu streaminga tvrtke, tako da debi prvog trailera za novu Star Wars seriju ne bi predstavio veliko iznenađenje.

Evo i službenog sinopsisa za seriju:

“Nakon priča o Jango i Boba Fett, novi se ratnik pojavljuje u Star Wars svemiru. The Mandalorian je smješten nakon pada Imperija i pojave Prvog Reda. Pratimo putovanje usamljenog ‘revolveraša’ na sam kraj galaksije, daleko od autoriteta Nove Republike.”

Zvijezde The Mandalorian serije su Pedro Pascal, Gina Carano, Giancarlo Esposito, Emily Swallow, Carl Weathers, Omid Abtahi, Werner Herzog i Nick Nolte. Scenarij za seriju je pisao Jon Favreau, koji je i izvršni producent zajedno s Dave Filoni, Kathleen Kennedy i Colin Wilson.

Dave Filoni će režirati prvu epizodu serije, dok će druge režirati Thor: Ragnarok redatelj Taika Waititi, Jurassic World zvijezda Bryce Dallas Howard, Dope redatelj Rick Famuyiwa i Jessica Jones epizodna redateljica Deborah Chow.

Similar Posts