Star Wars: svaki Jedi i svaki Sith ikada!

S obzirom da je danas premijera filma Star Wars: The Last Jedi, malo više vijesti čemo posvetiti Star Wars filmskoj franšizi, a sada vam donosimo video u kojem možete vidjeti svakog Jedia i Sitha ikada!

IGN je napravio odličan video u kojem možete vidjeti sve Jedi i Sith likove na jednom mjestu. Osim naziva i slike, za večinu imate i rasa, tko ih je trenirao kao i kratki bio. Jednostavno odličan video.

Jedi su nas inspirirali kroz godine, od ranih dana Luke, Obi-Wan i Yoda, preko prequel avantura Jedi Order u svojim najjačim danima, sve do odlične Clone Wars animirane serije i na dalje. A danas dobijamo novo poglavlje u Star Wars franšizi, filmom Last Jedi.

Naravno osim Jedia, tu je i Tamna Strana, ti Sith i/ili majstori Tamne Sile poput Darth Vader, the Emperor i naravno Kylo Ren. Praktikanti Tamne Strane Sile se bore s Jedi majstorima sve od 1000 BBY (Before the Battle of Yavin), pa skroz do sada i filma Last Jedi.

Pa dok se pripremate za ovaj posljednji Star Wars film, savršeno je vrijeme za podsjetiti se o povijesti Jedi i Sitha prateći ovaj video: Svaki Jedi i svaki Sith ikada!

Više o cijeloj Star Wars franšizi na linku.

Druge je zanimalo i ovo...