Star Wars: Daisy Ridley najavljuje epski obračun u 'The Rise of Skywalker'

Star Wars: Daisy Ridley najavljuje epski obračun u ‘The Rise of Skywalker’

Daisy Ridley, koja će po treći (i posljednji) put glumiti lik Rey u velikom finalu Disney sequel trilogije kultnog Star Warsa, odlučila nas je trznuti što možemo očekivati od Epizode IX – The Rise of Skywalker, koji u kina dolazi ovog Božića.

Iako je ova nova trilogija pobrala neke negativne komentare, pogotovo nakon posljednjeg filma The Last Jedi, brojevi još uvijek ne lažu. Financijski uspjeh sedme ($2 milijarde) i osme epizode ($1.3 milijarde) pokazali su da je publika itekako zainteresirana za daljnji razvoj priča koja se održava jednom davno u galaksiji tamo, tamo daleko. The Rise of Skywalker je još uvijek željno iščekivano finale ove nove trilogije koja će konačno raspetljati klupko te dosta kompleksne priče, pogotovo u segmentu koji se tiče dvoje glavnih likova – Rey i Kylo Rena, čiji je kompleksan odnos još više zakompliciran u The Last Jedi, a s obzirom na hype kojim je ovaj film popraćen, sigurno je da ni epskih scena neće nedostajati.

Sigurno ste upoznati da su Rey i Kylo Ren bili prvi i veći dio drugog filma na suprotnim stranama. Iako je Kylo Ren u The Last Jedi napola prepolovio Vrhovnog Vođu First Ordera Snoke, nakon čega je uslijedila vizualno impresivna borba u kojoj su Rey i Kylo Ren sa svojim Lightsaberima posjeckali sve što se oko njih micalo, vidjelo se da Renov put iskupljenja još uvijek dug da duži ne može biti, a Daisy Ridley, odnosno Rey, je najavila jedan epski (a možda i konačni) obračun između Rey i Kylo Rena, za kojeg je Vanity Fair čak objavio i teaser fotografiju.

“Imamo veliku, veliku borbu. I bila sam jako sretna što su slike Vanity Faira pokazale malo toga. Velika je borba. Kao da sam postala bolji borac i oni su Lighsabere učinili svjetlijim, tako da zapravo izgleda kao da mašemo svjetlom, a ne teškim, teškim [mačevima].”

Iako je dosta toga što se tiče The Rise of Skywalker pod velom tajne, Daisy je ovo mogla slobodno komentirati jer je dotična fotografija u javnost puštena još prije nekoliko tjedana. Pa iako definitivno izgleda epski, snimanje dotične scene je bilo poprilično teško. Daisy je rekla da su na setu nju i Adama Drivera, koji glumi Kylo Rena, konstantno polijevali vodom, pa iako su je snimali dok je trajao mjesec koji je poznat po mrzlom vremenu, Daisy je to, čini se, stoički podnijela.

“Ta borba, mi smo, bio je studeni, bacali su vodu na nas, i dobila sam puno poštovanja jer sam bila kao ‘Neću se žaliti na hladnoću, jednostavno neću, učinite to (smijeh) – to je bila prava stvar izdržljivosti. Stvarno je bilo epski, cijelo vrijeme sam se tako osjećala. Zamislite, ovako smo imali velike valove, koji će postati još veći, a možete samo zamisliti kako će to izgledati.”

Iako je borba iz The Last Jedi bila jedna od najdojmljivijih u cijelom ovom epskom serijalu, ako je vjerovati Daisy na riječ, nešto još više epski nas očekuje. Naravno, ne bi smo ni očekivali manje jer ipak je ovo, barem zasad (nova trilogija je već najavljena), veliki zaključak.

Star Wars: The Rise of Skywalker u kinima očekujemo ovog Božića.

Similar Posts