Star Trek: Picard TV spot nam daje novi pogled na Datu

Star Trek: Picard TV spot nam daje novi pogled na Datu

CBS je objavio novi Star Trek: Picard TV spot. Ova kratka reklama sastoji se od brzih scena iz isječaka serije. Jedan od tih prikaza je i Data, koji se prvi puta pojavio u traileru na San Diego Comic-Con 2019. Datin izgled je sada puno sličniji onome koji je imao u Star Trek: The Next Generation filmovima. Najvjerojatnije objašnjenje za to je da su oni koji rade na seriji imali vremena vratiti se i doraditi snimak u postprodukciji. To možda nije bilo moguće stići do Comic-Cona (ako se ikada pitate zašto neki traileri i snimke Comic-Cona ne dođu na internet, ovakav postprodukcijski rad često je glavni razlog.).

Ovo je sada posljednji prikaz koji smo dobili na Star Trek: Picard, seriju koja će imati premijeru kasnije ove godine.

Star Trek: Picard nastavlja priču Jean-Luc Picarda iz Star Trek: The Next Generation, ali producent Alex Kurtzman je rekao da će ova serija biti potpuno drugačije iskustvo od serije u kojoj je Stewart prvi puta glumio ovog kultnog lika.

Patrick Stewart je izvršni producent serije i glumi kao Picard, reprizirajući svoju ulogu iz serije Star Trek: The Next Generation kao i drugih Star Trek medija. Santiago Cabrera, Michelle Hurd, Evan Evagora, Alison Pill, Harry Treadaway i Isa Briones također glume u seriji.

Star Trek: Picard dolazi 23. siječnja 2020. godine.

U nastavku pogledajte novi TV spot za Star Trek: Picard

Similar Posts