Star Trek: Brad Pitt i Margot Robbie žele biti u Quentin Tarantinovom filmu

Star Trek: Brad Pitt i Margot Robbie žele biti u Quentin Tarantinovom filmu

S Once Upon a time… in Hollywood koji je došao u kina (uskoro i kod nas), redatelj Quentin Tarantino je slobodan raditi na novom projektu, koji bi mogao biti Star Trek film. Dvoje zvijezda iz filma Once Upon a Time žele s njime na novu misiju.

JOE.ie je pitao Brad Pitta i Margot Robbie žele li se pridružiti Zvjezdanoj floti pod Tarantinovom redateljskom palicom. Oni su odgovorili s entuzijazmom. “Itekako!” Pitt je rekao. Robbie se nadovezala, “Ja bi napravila sve, sve što Tarantino radi.” Potom su se šalili oko toga kako ne mogu dijeliti scenu zajedno, govoreći o tome kako je Once Upon a Time njihov drugi film, nakon The Big Short, u kojem su oboje, ali se ne pojavljuju na ekranu u isto vrijeme.

“Pa, to je bila ideja i onda smo se okupili i razgovarali, te smo unajmili Marka Smitha, koji je napisao scenarij za [The] Revenant,” on je rekao voditelju Joshu Horowitzu. “Ne znam koliko mogu reći. Jedino što mogu reći je da će se poklopiti s Chris Pineovom vremenskom crtom. Sada, ja i dalje ne razumijem potpuno i JJ [Abrams] mi ne može objasniti i moj editor mi je pokušao objasniti i ja i dalje ne razumijem… o nečemu što se dogodilo u prvom filmu što je sada nekako obrisalo ploču. Ne prihvaćam to. Ne sviđa mi se. Ne cijenim to. Ne znam – Je…š to… Želim da se cijela serija dogodi, samo se još nije dogodila. Ne, Benedict Cumberbatch ili kako god da je njegovo ime nije Khan, uredu? Khan je Khan. I ja sam rekao JJu, kao, ‘Ja to ne razumijem, Ne sviđa mi se.’ A onda je on rekao, ‘Ignoriraj to! Nikome se ne sviđa. Ja to ne razumijem. Samo napravi što želiš. Ako želiš da se dogodi točno onako kako se dogodilo na seriji, može.'”

“Razlog zašto sam bio zaintrigiran s JJ Abramsovom verzijom Star Treka je taj što mislim kako je Chris Pine fantastično odglumio ne samo Capt. Kirka, nego William Shatnerovog Kapetana – on je William Shatner,” Tarantino je nastavio. “On nije samo još jedan tip, on je William Shatnerov Capt. Kirk. I to je doslovno, Zachary Quinto je doslovno Leonard Nimoy – zato što oni oboje imaju istu scenu zajedno – on je Spock. Oni su je… pogodili. Oni su dobro pogodili.”

Što mislite o Brad Pittu i Margot Robbie u Quentin Tarantinovom Star Trek filmu?

Similar Posts