Square Enix je napokon objavi prvi pogled na svoju nadolazeću Marvel’s Avengers igru, tijekom njihove konferencije na E3.

DC i Rocksteady su dominirali superherojskim žanrom video igara posljednjih godina, svojom kritički odlično prihvaćenom Batman: Arkham trilogijom. Prošle godine, Insomniac je izdao Marvel’s Spider-Man, koji je također fantastično prihvaćen od strane kritike i igrača.

Još u siječnju 2011. objavljeno je da su Square Enix i Marvel potpisali višegodišnje multi-igračko partnerstvo. Teaser je također bio objavljen tijekom te najave za Square Enixov Avengers Project, u kojoj je tim bio rastavljen. Bez vijesti o igri od 2011., Square Enix je konačno prošlog tjedna otkrio da će ime projekta biti Marvel’s Avengers. Tijekom konferencije za novinare na E3, Square Enix je objavio pravi pogled na Marvel’s Avengers, koji možete pogledati u nastavku!

I dok je ovo samo trailer, već se javio popriličan broj nezadovoljnih ljudi viđenim, a najviše kritike je bilo na izgled Captain Americe. Igra će prvi izaći na PS4, a datum izlaska je potvrđen za 15. svibanj 2020. godine.

Glasovi uključuju Nolan North (Tony Stark/Iron Man), Troy Baker (Bruce Banner), Jeff Schine (Captain America), Travis Willingham (Thor) i Laura Bailey (Black Widow). Moći ćete prilagoditi rastući izbor likova nakon što igra izađe. Square Enix je dodao da neće biti pay-to-win aspekata, kao ni loot kutija.

Još nije poznato hoće li se ova igra odvijati u istom svemiru kao i Marvel’s Spider-Man