pepper potts

SPOJLERI U ČLANKU: Procurila slika iz ‘Avengers 4’ filma koja otkriva neke nove stvari!

Još jednom naglašavam da je sve u ovom članku spojler za Avengers 4. Procurila je slika iz filma, koja možda nije od ključne važnosti, ali svakako otkriva neke stvari i daje odgovore na jedno do dva pitanja. 

Procurila je slika koja po prvi puta pokazuje Gwyneth Paltrow – Pepper Potts. Ono što nam to u startu govori i otkrivao kao spojler je da je ona preživjela Thanosovo pucketanje prstima na kraju ‘Avengers: Infinity War’. Sva sreća, jer da je i ona pretvorena u prašinu (uz strašan gubitak njegovog surogat sina Spider-Mana), ne znam kako bi to Tony Stark sve preživio.

Pepper Potts se pojavila na početku ‘Infinity War’ filma, trčeći parkom Tonyjem (Robert Downey Jr.) i otkriveno je da se njih dvoje zaručilo izvan kamera. Tony je čak pričao o tome da imaju djecu. Ali kada su se Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) i Bruce Banner (Mark Ruffalo) pojavili Tony je ponovno morao otići spašavati zemlju. Nažalost daljnju sudbinu Pepper Potts nismo znali, ali se čini kako je sada ipak malo više toga poznato, zato što je procurila prva slika na kojoj možemo vidjeti Pepper koja je kako se čini dobila svoje osobno odijelo za ‘Avengers 4’.

Pepper je već u ‘Iron Man 3’ po prvi puta obukla odijelo, ali to je bilo Iron Manovo odijelo. Fanovi su se pitali hoće li ikada dobiti svoje osobno odijelo, a čini se kako je ovo napravljeno baš za nju. U stripovima, ona je bila heroj naziva Rescue i fanovi su držali fige da će to biti i na velikim ekranima. Interesantno je vidjeti da je Paltrow dobila stvarno odijelo, dok su odjela Iron Mana i Spider-Mana napravljena kroz CGI, za Avengers: Infinity War. Downey Jr. je također bio uslikan kako nosi odijelo za CGI i za ‘Avengers 4’. Ali iz bilo kojeg razloga – a moguće je da ima veze s radnjom filma – Paltrow nosi pravo odijelo na sebi. Zapravo, oko ruku, možete vidjeti da je odijelo više kožno nego tipično cijelo metalno Starkovo odijelo. Vrlo vjerojatno će to biti objašnjeno u filmu, a moguće je i da će izgledati potpuno drugačije kada film bude gotov.

U još jednom potencijalnom spojleru, u svibnju, Paltrow je možda izletjelo kada je rekla da će Pepper i Tony imati dijete. Očigledno, to nije bio slučaj u ‘Infinity War’, ali znamo da će biti velikih vremenskih skokova između tog filma i  ‘Avengers 4′. Jeli ona spojlali da ćemo vidjeti male Tonyje ili Peppere kako trčkaraju okolo?

Što vi mislite? Raduje li vas vidjeti Pepper kao Rescue u ‘Avengers 4’?

‘Avengers 4’ redatelja Joe i Anthony Russo dolazi u kina 03. svibnja 2019. godine.

Druge je zanimalo i ovo...