Špijunski triler ‘355’ sa iznimnom glumačkom postavom dobio datum izlaska

Špijunski triler 355 sa, malo je reći, zvjezdanom glumačkom postavom dobio je svoj datum izlaska – 15. siječanj 2021.

Film 355 je najavljen prošlog ljeta na filmskom festivalu u Cannesu, a sastojati će se od primarno ženske glavne postave tj., od skupine dama koje će glumiti međunarodne špijune. A glumačka postava je, malo je reći, zvjezdana. Unatoč tome što je Marion Cotillard napustila projekt prije početka snimanja, u filmu će se u glavnim ulogama pojaviti vrhunske glumice Jessica Chastain, Lupita Nyong’o, Penélope Cruz, Diane Kruger, Bingbing Fan, ali i Sebastian Stan, te Edgar Ramirez. Osim zvjezdane, ovo bismo mogli nazvati i internacionalnom postavom jer svaki od tih glumaca potječe iz nekog drugog kutka zemaljske kugle.

Osim da je riječ o špijunskom trileru, za sad nije poznata konkretna radnja filma. Osim što je poznato da će skupina međunarodnih špijuna morati udružiti snage da zaustave prijetnju, koja nije detaljizirana te ne znamo tko bi se mogao naći kao antagonist u filmu.

355 će režirati Simon Kinberg, kojem je ovo tek drugi projekt kao redatelju, dok je scenarij napisala Theresa Rebeck. Ideja za ovaj film se rodila dok su Jessica Chastain i Kinberg radili zajedno na ovogodišnjem filmu X-Men: Dark Phoenix. Najavljeno da će film biti internacionalnog karaktera (kao i njegova glumačka postava), tako su kao lokacije snimanja najavljeni London, Pariz i Maroko.

Film 355 je trenutno u produkciji, a u kinima ga očekujemo od 15. siječnja 2021.

Similar Posts