Spider-Man spinoff film Jackpot u izradi od Arrow showrunnera

Spider-Man spinoff film Jackpot u izradi od Arrow showrunnera

Manje od 24 sata nakon što je najavljen Madame Web, sada nam stižu vijesti da Sony radi na novom Spider-Man spinoff film Jackpot.

Ovaj projekt je prvi puta spomenut kada je Silver & Black postao Black Cat i Silver Sable odvojeni filmovi, iako fanovima nije bilo jasno zašto studio daje prioritet manje poznatim i ne pretjerano popularnom liku.

Film je međutim u dobrim rukama, Sony je zaposlio Arrowverse izvršnog producenta Marca Guggenheima da napiše scenarij. On je zapravo pisao neka izdanja stripovske serije ovog lika, tako da zna dosta o njoj, te vjerojatno ima ideju kako je donijeti na veliki zaslon.

U stripovima, Jackpot je Sara Ehret, znanstvenica koja dobije supermoći nakon što je izložena virusu pod nazivom “Lot 77.” On prepravi njezinu DNA nakon što ona rodi kćer, a ona kasnije prepusti plašt Alani Jobson. Ona padne u bitci uz Spider-Mana, tako da se Ehret vrati svom tajnom identitetu i balansira to i majčinstvo.

Tu definitivno ima potencijala za film, a Guggenheim ima dovoljno TV i stripovskog iskustva. Drugi Spider-Man spinoff filmovi uključuju Silk, Nightwatch i Kraven the Hunter. Morbius i Venom: Let There Be Carnag su odgođeni za 2021. godinu.

Similar Posts