Spider-Man: Far From Home producentica Amy Pascal kaže da sljedeći film u “Sony Svemiru Marvelovih likova,” Jared Letov Morbius, izgleda “stvarno super.”

“Jared je fantastičan. Tko bi mogao biti bolji? Ne možete zamisliti,” Pascal je rekla Screen Rantu. “To je zaista fantastično. Ja nisam umiješana u ovaj film, ali studio je upravo završio snimanje i ja mislim da izgleda zaista odlično.”

‘Morbius’: Prvi pogled na Jared Leta u ‘Spider-Man’ Spin-Off

The Amazing Spider-Man i Venom producenti Avi Arad i Matt Tolmach, koji su se ponovno udružili na filmu Morbius, nedavno su rekli za ComicBook.com da oni očekuju “fantastičan sadržaj” od Leta, koji je prije glumio sporednu ulogu Jokera u Warner Bros. Suicide Squad.

“Samo sličnu razinu intenziteta i karizme i odanosti karakteru,” rekao je Tolmach.

“I ljubavi prema liku,” dodao je Arad, potičući Tolmacha da kaže Leto “voli lik” Morbiusa, koji je u Marvelovim stripovima ponekad negativac, a ponekad anti-heroj koji pripada Spider-Man franšizi.

Morbiusa su stvorili pisac Roy Thomas i crtač Gil Kane na stranicama The Amazing Spider-Man #101 u 1971.

Glasine o priči filma su sljedeće:

“Akcijska horor priča o znanstveniku koji, u potrazi za lijekom rijetke krvne bolesti, slučajno se pretvara u vampira koji, iako gušen svojom osobnom željom za krvlju, odlučuje plijeniti kriminalce koje smatra nedostojnim za život.”

Ako je ovo točno, čini se kako će film pratiti priču Dr. Michael Morbius koji je, baš kao i Curt Connors, eksperimentirao na sebi, te se time unakazio, ali mu je to dalo nadnaravne sposobnosti.

Tolmach i Arad su kasnije rekli za Collider da je Leta privukao ovaj projekt, baš kao Venom zvijezdu Tom Hardyja, zato što je ovaj Oscarovac želio stripovskog lika kojeg će moći zvati svojim, pogotovo nakon što je veliki dio njegovog Joker lika izbačen iz filma Suicide Squad.

“To je odlična stvar sada za nas, da su glumci poput Leta i Toma željeli svoje stripovske likove. Likove koje vole,” Arad je rekao.

“Obojicu njih je vrlo teško dobiti da prave filmove. Vi ih zapravo ne možete dobiti. Mi smo probali, mi smo sjeli s njima i svi su nam rekli, ‘Oh, ba, ba, ba, ba, ba.’ Ništa. To je ono što su oni željeli napraviti.”

Arad je dodao da “dobri glumci žele biti drugačiji od onoga što jesu.”

Osim Leta u filmu glume Jared Harris (Mad Men), Adria Arjona (Pacific Rim Uprising), Tyrese Gibson (The Fate of the Furious) i Matt Smith (Doctor Who), Morbius dolazi u kina 31. srpnja 2020. godine.