Spider-Man Novosti: Sony misli da mogu bez Feigea, ali bi se obje strane mogle vratiti u dogovore

Spider-Man Novosti: Sony misli da mogu bez Feigea, ali bi se obje strane mogle vratiti u dogovore

Budući da se nezadovoljstvo fanova na odlazak Spider-Mana iz MCU i dalje nastavlja, novo izvješće kaže kako možda i dalje ima nade da se Sony Pictures i Disney/Marvel vrate za stol u nekom trenutku.

Ok, dakle u ovom trenutku vam je možda dosta slušanja o situaciju vezanoj uz Spider-Mana, ali mi imamo novosti koje bi vam možda mogle biti interesantne – posebno za one koji i dalje gaje nadu da bi se stvari mogle riješiti i da Spidey možda neće morati napustiti MCU.

THR je prenio dugačak izvještaj o onome što se točno odvijalo do jučerašnje ogromne objave koja je gotovo srušila internet, a sada definitivno zvuči kao da su obje strane bile djelomično krive za takva događanja. Na kraju dana, sve se svodi na novac kod ta dva studija, a Disney je jednostavno htio veći dio kolača kada se Far From Home pokazao tako velikim uspjehom – iako ovaj izvještaj kaže da je Disney tražio barem 30%, a ne 50% kako se prije pričalo.

Sa Sonyjeve strane, rečeno je kako šef studija Tom Rothman vjeruje da uspjeh Venoma i Into The Spider-Verse znači da su “naučili sve što su trebali iz Kevinovog priručnika” i da su spremni nastaviti dalje sa svojim Spider-Man projektima bez Disney/Marvel Studios.

Za sada se ne čini da ijedna strana želi popustiti, ali možda nije sve izgubljeno. Upućeni u događanja misle da je ovo “gubitak-gubitak za sve” uključene, a s toliko novaca koliko se može zaraditi, Disney/Marvel i Sony će doći do nekog dogovora… u svoje vrijeme!

Naravno, to se možda neće dogoditi sljedećih nekoliko godina, kada oba studija shvate da će dijeljenjem Spider-Mana i njegovog svemira samo obje strane profitirati, a što je još važnije i mi gledatelji. U međuvremenu, mi ćemo samo morati čekati i vidjeti što će se dogoditi.

Druge je zanimalo i ovo...