Spider-Man i dalje može biti dio Sonyjevog Spider-Verse Svemira Filmova

Spider-Man se i službeno vratio u Marvelov Filmski Svemir, ali on bi također u nekom trenutku mogao imati crossover u Sonyjev Spider-Verse Svemir filmova. Čini se kako je sada budućnost Tom Hollandovog Spider-Mana ponovno na pravom putu.

Sada kada se Spider-Man vratio u MCU, fanovi vjerojatno misle da nema nikakve šanse biti viđen u Sonyjevom Spider-Verse svemiru filmova, no sada ćemo vam pojasniti zašto to možda i nije tako.

Sony i Disney su naravno dali izjave za novinare nakon ovog šokantnog vraćanja Spideyja u MCU. Tu je naravno bio i Kevin Feige, koji nije izostavio malo nas zadirkivati svojom izjavom. Pročitajte što je rekao:

“On je također jedini heroj sa supermoćima prelazaka iz filmskih svemira, pa tako dok Sony nastavlja razvijati svoj osobni Spider-Verse vi nikada ne znate što će se dogoditi.”

Feigeov citat je možda malo zatrpan u svim ovim objavama o povratku Spider-Mana, ali je možda i najvažniji aspekt ovog novog ugovora između Sonyja i Disneyja. Oni naravno nisu podijeliti detalje što će to točno značiti, ali sugerira da Spider-Manova budućnost uključuje njegovo skakanje naprijed i nazad između MCUa i SUMCa, koji su dva znatno drugačija filmska svemira. To će znači da će Sonyjevi Marvelovih filmovi sada postati MCU susjedski projekti, kako su ih davno i zvali, bez forsiranja da budu dio MCU kanona.

Sve ovo u suštini daje MCU, Sonyju i Hollandu najbolji mogući scenarij. Sa svojom ambicioznom postavkom filmova i Disney+ TV serija, Marvel Studios i Predsjednik Feige se mogu koncentrirati na pravljenje priče oko MCU filmova, bez razmišljanja o Venom 2 ili Madame Web filmovima. S druge strane, Sony će moći raditi kako i što želi s tim projektima i uvesti Hollandovog Spider-Mana u svoj svemir kada oni budu željeli. Ovaj dogovor će Hollandu omogućiti da i dalje nastavi glumiti Spider-Mana u Marvelovom Filmskom Svemiru (koji on jako voli), ali će mu također ostaviti mogućnost da se udruži s Tom Hardyjevim Venomom na velikim ekranima (što je već dugo vremena želio). Jednostavno rečeno, glavni dio Spider-Manove priče će i dalje ostati u MCU, ali on sada ima priliku otići na ‘solo’ avanture u Sonyjev Spider-Verse filmski svemir, a mi se samo možemo nadati da će se jednog dana ta dva Marvelova Filmska Svemira spojiti u jedan u nekom velikom crossover događaju!

Similar Posts