Spider-Man: Homecoming 2 – hrpa novih informacija

Novi negativac, potencijalna priča, povratak starih likova, sve to vam donosimo u ovom članku o nadolazećem nastavku, Spider-Man: Homecoming 2!

Da, za one koji su možda sumnjali, Spider-Man se vraća nakon Infinity War nastavka. Film dolazi 05. srpnja 2019. godine, a Kevin Feige je izjavio da se film neće zvati “Homecoming 2” (što smo već vjerojatno svi znali, ali mi ćemo ga u ovom članku i dalje tako zvati). Navodno će Spider-Man otići iz New Yorka u London, te će se film morati nositi s globalnim događanjima nakon filmova Avengers: Infinity War i Avengers 4.

Jake Gyllenhaal u razgovorima za glumiti negativca Mysterio!

Unatoč događanjima u Avengers: Infinity War bit će nastavak filma Spider-Man: Homecoming, a to znači da se mora sastaviti glumačka ekipa, kako bi započelo snimanje kasnije ove godine.

Prema THR, Jake Gyllenhaal je u razgovoru za glumiti negativca Mysterio u nadolazećem nastavku. Taj izbor je pomalo i duhovit, ako znamo da je prije nekih desetak godina Gyllenhaal bio razmatran za ulogu Spider-Man, za što je sada dakako prestar, pogotovo u ovoj mladoj verziji Peter Parkera.

Za one koji ne znaju tko je Mysterio, njegov prvi i najpoznatije alternativno ime je bilo Quentin Beck, “čarobnjak vizualnih efekata i povremeni kaskader u filmskoj industriji, koji je sanjao da postane velika zvijezda u Hollywoodu. Ipak, odlučio je da je njegova karijera kreatora specijalnih efekata mrtav posao. Njegovi pokušaji da postane glumac su loše prihvaćeni, ali on shvati da bi njegovi talenti iluzionista mogli napraviti od njega efektivnog supernegativca.” On je jedan od najstarijih Spider-Man protivnika, a prvi puta se pojavio u stripu The Amazing Spider-Man #13 u lipnju 1964.

Michael Keaton se vraća kao The Vulture u Spider-Man: Homecoming 2!

Variety donosi da će se Michael Keaton vratiti u svojoj ulozi The Vulture iz prvog Spider-Man: Homecoming filma.

S obzirom na završetak Spider-Man: Homecoming – post credit scene u kojima Adrian Toomes – Vulture (Michael Keaton) razgovara s Mac Gargan – Scorpion (Michael Mando) – te kada još uključimo u to Mysterio (Jake Gyllenhaal) možda možete pretpostaviti koja se Spider-Man priča iz toga može izvući – nastavak na idućoj stranici

Druge je zanimalo i ovo...