Spider-Man: Far From Home teorija sugerira da je film uveo Fantastic Four

Spider-Man: Far From Home teorija sugerira da je film uveo Fantastic Four

Za film koji je prikazao majstora iluzionista kao svog primarnog antagonista, prilično je razumljivo da je Spider-Man: Far From Home imao svojih neočekivanih zaokreta. Baš kada smo mislili da je sve gotovo, Jon Watts i ekipa su nas oduševili s dva velika iznenađenja u post-kredit scenama – jedno od njih je temelj rastuće online teorije fanova koja uključuje Fantastic Four. Naravno, ovdje vas čekaju veliki spojleri za film Spider-Man: Far From Home.

Trenutak o kojem je ovdje riječ je kada saznamo da Nick Fury (Samuel L. Jackson) nije zapravo bio na Zemlji. Umjesto toga, on je naizgled bio u svemiru radeći sa Skrullsima i drugim vanzemaljskim rasama na onome što mnogi pretpostavljaju da će biti baza SWORD-a. I to je trenutak gdje Fantastic Four dolaze u igru. U kratkoj, ali čvrstoj teoriji iz u/Capt-_-Anxiety, teoretizira se da će Fantastic Four biti članovi novih međugalaktičkih mirovnih snaga Nicka Furyja i tako uspijevaju dobiti svoje moći.

Na površini, mora se priznati da teorija ima dosta smisla. Iako se Marvel Studios sve više počeo kretati u ne linearnom pričanju priča sa svakom završenom fazom, ovo bi na vrlo jednostavan način moglo uvesti Fantastic Four tim u Marvelov Filmski Svemir. Također bi nastavilo način rada produkcijske kuće da ubacuju Easter eggove u filmove dosta vremena prije velikih otkrića.

S druge strane, razni fanovi žele vidjeti da se Fantastic Four film odvija negdje tijekom 1960tih. Zahvaljujući magiji putovanja kroz vrijeme Quantum Realma i Negative Zone, lokacija koju sada Marvel može koristiti, bilo bi vrlo jednostavno objasniti zašto oni nisu starili posljednjih 50tak godina.

Kako bi vi voljeli vidjeti da se uvede Fantastic Four u MCU?

Nadolazeći Marvelovi projekti uključuju Black Widow 01. svibnja 2020, The Falcon and The Winter Soldier jesen 2020, The Eternals 06. studeni 2020, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings 12. veljače 2021, WandaVision u proljeće 2021, Loki u proljeće 2021, Doctor Strange in the Multiverse of Madness 07. svibanj 2021, What If? u ljeto 2021, Hawkeye u jesen 2021 i Thor: Love and Thunder 05. studeni 2021.

Similar Posts