Spider-Man: Far From Home - službene promo fotografije

Spider-Man: Far From Home – službene promo fotografije

Brojimo još sitno do izlaska filma Spider-Man: Far From Home, koji nam je nakon epskog Endgamea prva stepenica u daljnjem razvoju MCU-a. Danas možemo vidjeti i tri banner postera koja su puštena na kineskom tržištu, a na svakom od njih je naslovni lik u nekoj drugoj verziji svog poznatog kostima.

Spider-Man: Far From Home je peti MCU film (i drugi solo film) u kojem će se pojaviti ovaj popularni heroj u interpretaciji mladog glumca Tom Hollanda. Ovaj film je bio najavljen kao prvi film Marvelove Faze 4, ali nedavno je predsjenik Marvela Kevin Feige rekao da će ovaj film ipak biti zadnji dio Faze 3, dok će Faza 4 početi iduće godine sa zasad još nenajavljenim filmom.

Spider-Man: Far From Home - službene promo fotografije

Osim Toma, u filmu se očekuje povratak Zendaye kao MJ (nije Mary Jane, nego Michelle Jones), Jacoba Batalona kao Ned, Tony Revolori kao Flash Thompson, te poznati Michael Keaton kao Adrian Toomes, antagonist iz Homecominga te naravno neizostavna Marisa Tomei kao May Parker. Osim njih, u filmu ćemo ponovno gledati i neke MCU veterane, tu je u prvom redu Samuel L. Jackson kao Nick Fury, kojem će ovo biti, ako računamo i post-credit scene nekih prijašnjih filmova, jedanaesti film u toj ulozi. Uz njega je još i njegova lojalna kolegica, agentica Maria Hill koju interpretira Cobie Smulders a vrijedi još spomenuti i povratak Happy Hogana kojeg glumi Jon Favreau, koji je do sada glumio u šest MCU filmova (u jednom od njih je bio samo u izbrisanoj sceni), ali ih je i šest producirao te dva režirao. Od novih lica ćemo vidjeti Mysteria, kojeg će glumiti poznati glumac Jake Gyllenhaal.

Na starijim promotivnim fotografijama možemo vidjeti prvi uvid dva nova Spider-Man kostima koje će Peter Parker nositi u svojim superherojskim pohodima, jedan koji je vrlo sličan originalnom Spider-Man kostimu, samo što je inače plava boja zamjenjena crnom, dok je drugi stealth kosim u potpunosti u crnoj boji. Nakon što smo u traileru vidjeli prvi pogled na Mysteria, sada ga možemo vidjeti i sa njegovom čuvenom, okruglom kacigom. Osim toga, iako je Mysterio jedan poznatih Spider-Man negativaca iz stripa, na jednoj od fotografija vidimo kako će njih dvojica biti i saveznici of some sort, da se tako izrazim. Uz to smo dobili još jedan pogled na lik MJ, i to u Spider-Manovom zagrljaju, dok nam zadnja fotografija pokazuje bolji uvid na već odavno poznate likove – S.H.I.E.L.D.-ove agente Nicka Furya i Mariju Hill koji će izgleda dobro minirati Peterov školski izlet Europom.

Na starijim promo fotografijama koje su izašle naknadno, vidimo da će se Nick Fury susresti sa Happyem, a čini se da Fury nije baš nešto sretan. Također imamo bolji pogled na Petera, MJ i njihove školske kolege te još jednom na poznatog Mysteria.

Na vrhu galerije ovog članka možete vidjeti tri banner postera u kojima vidimo Spideya u inovativnim Spider-odijelima.

Spider-Man: Far From Home će biti treći i posljednji MCU film ove godine, u kinima od 2. srpnja.

Similar Posts