Tijekom intervju za Uproxx, Far From Home redatelj Jon Watts je otkrio da on želi Kraven the Huntera za negativca u sljedećem Spider-Man filmu. Do danas, Marvel Studios i Sonyjevi Spider-Man filmovi su koristili samo negativce koji se do sada nisu pojavljivali u Spider-Manovim filmovima na velikim ekranima. Naravno, s velikom količinom negativaca za izabrati, fanovi su već započeli predlagati sljedeće negativce s kojima će se Tom Hollandov Spider-Man morati sukobiti u sljedećem solo filmu. Neki se nadaju vidjeti nove verzije prije korištenih negativaca poput Doctora Octopusa ili Green Goblina dok drugi predlažu nove negativce poput Kravena ili Chameleona.

Međutim, Spider-Man Far From Home redatelj Jon Watts primijetio je da mu je draže početi pitati što publika nije vidjela prije i što će biti najteži izazov za Petera Parkera:

“Ja mislim, da, ja uvijek pokušavam započeti s pitanjem što do sada nismo vidjeli? I postoji tako puno Spider-Manovih negativaca. Mislim, činjenica da samo mogao, na neki način, dovesti Hydro-Mana i Molten Mana u film, zaista, me uzbuđuje, čak i ako su bili lažni. Ali ne, ja ne znam tko će biti sljedeći. Uvijek volim razmišljati o tome što će biti najteže za Petera. To će biti sljedeći trik.”

Jon Watts je kasnije napravio jasan izbor kada je upitan kojeg bi zločinca izabrao ako to bude do njega, tvrdeći: “Oh, volio bih Kravena. To bi bio trik kako napraviti Kravena u filmu?”

Jel bi voljeli vidjeti Kraven the Hunter protiv Tom Hollandovog Spider-Mana? Koga biste izabrali za ulogu Kravena u tom filmu?