Deadline donosi da će Spider-Man: Far From Home u kojem glumi Tom Holland službeno postati film s najvećom zaradom nakon ovog vikenda.

Novi Spider-Man nastavak s Tom Hollandom očekuje se da pređe $1.109 milijardi na svjetskim kino blagajnama, čime će prestići zaradu James Bondovog Skyfalla od $1.108 milijardi, čime će postati film s najvećom zaradom na kino blagajnama za ovaj studio.

Film je također prvi u Spider-Manovoj kinematskoj povijesti koji će prijeći $1 milijardu na svjetskim kino blagajnama. U Americi film je zaradio $374.6 milijuna s još $726.2 milijuna diljem svijeta.

Peter Parker se vraća u Spider-Man: Far From Home, novom nastavku Spider-Man: Homecoming serije! Naš prijateljski susjedni Super Heroj odlučuje se pridružiti svojim prijateljima Nedu, MJ i ostatku bande na Europskom odmoru. Međutim, Peterov plan da ostavi superherojske stvari iza sebe na par tjedana ubrzo pada u vodu kada nevoljko pristane pomoći Nick Furyju otkriti tajnu misterije nekoliko napada elementarnih stvorenja, koja stvaraju kaos diljem kontinenta!