Marvel Studios Spider-Man 3 otkriven radni naziv filma

Spider-Man: Far From Home obara rekorde na kino blagajnama

I dok je 2019. godina jedna od lošijih za blockbustere na kino blagajnama, čini se kako su samo Marvelovi filmovi imuni na to. Jon Wattsov Spider-Man: Far From Home izašao je u kinima diljem svijeta ovog vikenda, a čini se da je publiku jako zanimalo što se događa u Marvelovom Filmskom Svemiru nakon Avengers: Endgame filma.

U predviđanjima, Sony je podcijenio svoj novi hit Spider-Man: Far From Home te su sugerirali da će ova nova avantura MCUa zaraditi oko $125 milijuna u Americi tijekom svog prvog vikenda. Umjesto toga, ovaj posljednji Marvelov i Sonyjev spoj je uspio debelo nadmašiti očekivanja i usput srušiti neke ozbiljne rekorde. On je postao rekorder po zaradi u prvih šest dana otvaranja svih vremena, a sada je na putu da postane solo Spider-Man film s najvećom zaradom do sada.

Iako se možda čini čudno, Sam Raimijev Spider-Man 3 je i dalje najveći Spider-Man blockbuster do sada, sa zaradom diljem svijeta od $890.9 milijuna, ali Spider-Man: Far From Home bi vrlo vjerojatno mogao biti film koji će taj rekord srušiti. Ne samo da je imao izrazito uspješan tjedan s $185 milijuna diljem Amerike, nego je do sada zaradio $580 milijuna diljem svijeta. To ga za sada i dalje tek smješta na sedmo mjesto po zaradi Spider-Man filmova, samo ispred Spider-Man: Into The Spider-Verse u ovom trenutku, ali to je i dalje naslov koji će gotovo sigurno ići jako daleko.

Oko ovog filma su složni i kritičari i gledatelji, te će gotovo sigurno zbog dobrih preporuka film i dalje biti vrlo posjećen u kinima, a što je možda još važnije je da nema neku veliku konkurenciju u kinima ovog mjeseca. Naravno, Jon Favreauveov The Lion King izlazi 19. srpnja, a tu je i Quentin Tarantinoov Once Upon A Time… In Hollywood (koji kod nas nažalost dolazi tek u kolovozu), ali to je to od velikih Hollywoodskih naslova ovog mjeseca. Kao rezultat toga, vrlo vjerojatno će ovaj film još dugo vremena ostati u top 5 filmova, te vrlo moguće postati treći Marvelov film ove godine koji će prijeći zaradu od milijardu dolara.

Držat ćemo i dalje na oku ovaj film i izvještavati vas o njegovom napretku na kino blagajnama sljedećih tjedana.

Similar Posts