Spider-Man: evo kako bi Jason Momoa mogao izgledati kao Kraven the Hunter

Spider-Man: evo kako bi Jason Momoa mogao izgledati kao Kraven the Hunter

Navodno je u tijeku traženje glumca za Sonyjev Kraven the Hunter solo film, što je navelo fanove na biranje glumca kojeg bi oni najviše voljeli vidjeti u toj ulozi. Ako bude kako fanovski umjetnički majstor Bosslogic želi, onda bi se Aquaman zvijezda Jason Momoa našao u toj ulozi. Fanovima omiljeni umjetnik je napravio sliku u kojoj pokazuje kako bi Games of Thrones zvijezda mogla izgledati kao Kraven the Hunter, a mi moramo priznati da izgleda vrlo impresivno.

Momoa je već dugo popularan izbor za tog lika, unatoč svojoj ulozi u DC svemiru filmova. Čak je i Spider-Man zvijezda Tom Holland prije izjavio da bi volio vidjeti Momou u toj ulozi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Revised from Sabertooth to Kraven real quick ? @prideofgypsies

Objavu dijeli Bosslogic (@bosslogic)

Iako je to lik na čija prava trenutno ima Sony, Black Panther redatelj Ryan Coogler je izjavio da bi rado koristio Kravena u jednom od nadolazećih Black Panther filmova. Prema izjavama tog filmaša, on je čak upitao glavne u Marvel Studios da mu pokušaju omogućiti tog lika na korištenje.

Kraven the Hunter solo film se očekuje odvijati u Sonyjevom Spider-Man spin-off svemiru Marvelovih likova, a scenarij za njega trenutno piše The Equalizer scenarist Richard Wenk. Wenk je prije izjavio da će film vidjeti Kravena i Spider-Mana kako se sukobe.

Spider-Man 3 bi trebao doći u kina 16. srpnja 2021. godine, a nakon toga je njegova budućnost za sada nepoznata.

Druge je zanimalo i ovo...