Spider-Man 3: Procurio video sa snimanja kaskaderske scene

Marvel Cinematic Universe vratio se poslu dok radi na pokretanju početka Faze 4, počevši od WandaVision na Disneyu +. Uz brojne druge nove serije duboko uključene u snimanje i produkciju, i filmska je strana zauzeta kao i uvijek do sad, s osam novih pustolovina na velikom platnu koje bi trebale biti objavljene tijekom sljedeće dvije godine.

Studio Marvel već je završio snimanje više filmova kao što su Black Widow, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings te Eternals, koji su svi u različitim fazama postprodukcije. Ovo čak ne uključuje jedan od filmova o kojem se najviše raspravljalo u posljednjih nekoliko tjedana: još uvijek neimenovani treći Spider-Man film.

Sada je upravo izašao novi postavljeni video koji zadirkuje nekim od prvih uzbudljivih radnji sa seta sljedećeg Spideyjeva filma …

Novi videozapis korisnika Twittera @chrjstopherpine otkrio je novi set Spider-Mana 3, koji uključuje vratolomije glavnih glumaca Toma Hollanda i Zendaye. Video prikazuje Spider-Man-a i MJ-a (odjeveni u, čini se, iste kostime kao s kraja Far From Home) kako skaču s platforme visoke oko 50 metara dok su pričvršćeni na uže, a kamera je točno ispred njih i snima akciju koja se događa.

Cijeli videozapis možete pogledati u nastavku:

Similar Posts