Spider-Man 3 naslov navodno otkriven

Spider-Man 3 naslov navodno otkriven

Nova glasina tvrdi da zna kakav će biti naslov nadolazećeg Marvelovog Spider-Man 3 filma, a to je Spider-Man: Homesick.

Marvelov informator Charles Murphy objavio je glasinu, također usmjeravajući na dokaze koji već postoje u javnosti, sugerirajući da je “Homesick” doista naslov trećeg filma, iza Spider-Man: Homecoming i Spider-Man: Far From Home.

Čini se da su najprivlačniji dokazi časopisi (Esquire, Maximum) koji sve tiskaju “Homesick” kao naslov Spider-Man 3, dok pokušavaju dati ažurirane preglede filmova koji će izaći nakon pandemije koronavirusa.

Marvel Studios upravlja tijesnim brodom kad je riječ o tajnosti – ali čak ni oni ne mogu spriječiti da svaki naslov izleti. Marvelovi fanovi nagađali su da će se posljednji Avengerov film zvati Endgame gotovo odmah nakon što je u Avengers: Infinity War Doctor Strange pustio sada već klasičnu rečenicu.

Marvel Studios je to dugo vremena negirao, a studio je tada fanove držao ludim of nagađanja, samo da bi fanovi saznali da je doista bio “Endgame” kako se prvobitno mislilo.

Do tog curenja je došlo zato što je skladatelj u svom životopisu naveo ime filma; u tom smislu, veliki časopisi izvan srodne sfere možda nisu bili svjesni da sjede na povlaštenim informacijama, a u potpunosti su objavili taj naslov Spider-Man 3 filma. Ili bi ovo mogla biti samo još jedna glasina!

Trebali bi za sigurno saznati prije 17. prosinca 2021. godine, kada bi Spider-Man 3 (“Homesick”?) trebao doći u kina.

Similar Posts