Spider-Man 3 glasine: Charlie Coxov Daredevil će se pojaviti u filmu!

Spider-Man 3 glasine: Charlie Coxov Daredevil će se pojaviti u filmu!

Budućnost Marvelovog Filmskog Svemira trenutno je u potpunosti zaustavljena (kao i većina stvari u svijetu), ali to nije zaustavilo fanove da spekuliraju o tome što nam budući filmovi franšize spremaju. To se posebno odnosi na treći Spider-Man film, koji je postao predmet interesantnih spekulacije posljednjih dana. Nedavno je Kevin Smith podijelio glasinu da bi se Matt Murdock/Daredevil (Charlie Cox) mogao pojaviti u Spider-Man 3, a to je nešto oko čega su fanovi totalno poludjeli.

Smith je sada malo pojasnio svoju izjavu, rekavši da je on samo pričao o toj, interesantnoj spekulaciji, da nema nikakve službene potvrde o tome da će se Daredevil zaista pojaviti u Spider-Man 3. Pogledajte njegovu najnoviju izjavu ispod.

Smithovi komentari prvi su se puta pojavili 15. ožujka u epizodi FatMan Beyond, gdje je sugerirao da je, ako je to istina, Marvel nesretan što je to već izašlo.

“Čuo sam još jednu j–eno dobru vijest,” objasnio je tada Smith. “Jeste li čuli da će Spider-Man, novi film o Spider-Manu, imati odvjetnika? Charlie Coxa dovode kao Matta Murdocka. To su glasine na mreži i kažu da Marvel nije sretan zbog toga, te se pita ‘Kvragu, kako je to izašlo?'”

Iako se čini da ne postoji trenutna službena potvrda o glasinama da će se Daredevil pojaviti u Spider-Man 3, to je sigurno nešto što se fanovi nadaju već dugo vremena.

Želite li vidjeti Daredevila u Spider-Man 3?

Similar Posts