Recenzija: Spenser Confidential (2020)

Spenser Confidential dominira Netflixovim Top 10 cijelog tjedna

Netflix ima frustrirajuću naviku ne otkrivati ​​uvijek gledateljske brojeve svojih originalnih filmova i TV serija, ali novonastali popis Top 10 usluga usluge streaminga barem je pomogao pokazati korisnicima koji su naslovi najpopularniji u bilo kojem trenutku. Ako pratite stalno rastući Top 10 kao i mi, jedna stvar je jasna u posljednjih nekoliko dana: puno ljudi gleda Spenser Confidential. Novi Netflixov originalni film s Markom Wahlbergom i Winstonom Dukeom upravo je objavljen prošlog petka, a svaki dan od tada vodio je u Top 10.

Spenser Confidential preuzeo je Netflixovu listu Top 10 kada je ažurirana u subotu ujutro i još uvijek ju drži. Novi film Petera Berga četiri je dana zaredom na vrhu najpopularnijeg popisa Netflixa, a ne čini se da će uskoro usporiti. Ništa što dolazi na platformu ovaj vikend ne može se pohvaliti istom vrstom zvjezdane moći kakvu ima Spenser Confidential.

Film možda i nije baš toliko dobar, ali popularnost Spenser Confidential samo dokazuje da Netflix ima algoritam koji radi. U središtu tog uspjeha je Wahlberg, koji je nesumnjivo glavni magnet filma. Ostatak glumačke postave je sjajan, ali Wahlberg je već odavno zvijezda velikog ekrana, što znači da su njegovo ime i lice dovoljno da bi korisnici mogli gledati njegov novi projekt kada se pojavi na Netflixu.

To nije ništa novo za najpopularniju svjetsku streaming uslugu. Dovođenje velike filmske zvijezde da vodi novi projekt rezultirat će velikim brojem pregleda i velikim društvenim angažmanom. Pogledajte samo prethodne naslove poput 6 Underground, Bird Box i Murder Mystery. Ti su filmovi dobili kritički negativne kritike, ali ipak su uspjeli biti jedni od najpopularnijih filmova na Netflixu nakon objavljivanja. Spenser Confidential sigurno slijedi taj trend.

Iskreno, ne bi bilo iznenađujuće kad bi Netflix naručio nastavak Spenser Confidential, s obzirom na njegovu popularnost tijekom prvog tjedna. Da ne spominjemo činjenicu da su posljednji minute filma jasno ostavile prostora upravo za to.

Jeste li gledali Spenser Confidential i kakvo je vaše mišljenje o filmu?

Similar Posts