Spider-Man ipak u Venom filmu?! - Svijet filma

Sony želi Tom Hardyjevog Venoma u Tom Hollandovom trećem ‘Spider-Man’ filmu [glasine]

Stižu nove glasine koje kažu da Sony želi uključiti Tom Hardyjevog Venoma u treći Spider-Man film s Tom Hollandom. Unatoč negativnom prihvaćanju od strane kritičara, Tom Hardyjev Venom je skupio impresivnih $855 milijuna na kino blagajnama diljem svijeta, a čini se kako je sada Sony nestrpljiv ukrstiti puteve ovog gledateljima omiljenog anti junaka s Tom Hollandovim Spider-Manom. Prema Twitter korisniku Rogeru Wardellu, Sony “očajnički” želi uključiti Tom Hardyjevog Venoma u treći Spider-Man film s Tom Hollandom, još jednu zajedničku produkciju s Marvel Studios.

Korisnik Twittera također tvrdi da, iako su prethodne glasine sugerirale da Marvel i Sony razmišljaju ubaciti Deadpoola u treći Tom Hollandov Spider-Man film, Ryan Reynoldsov anti-heroj će umjesto toga dobiti svoje solo filmove bez da se pojavi u glavnim MCU projektima, nalik na odnos lika s glavnim X-Men filmovima. I dok se ovo čini kao upitan izvor, ovaj Twitter korisnik je objavljivao točne Avengers: Endgame spojlere mjesecima prije nego je film izašao.

Ovo nam zvuči puno vjerojatnije nego dodavanje Deadpoola Spider-Manu, o čemu se prije par dana pisali i jako bi ih voljeli vidjeti zajedno. Čisto sumnjam da će Venom postati time dio MCUa, vjerojatnije mi je ako do toga dođe da bi Tom Hollandov Spider-Man mogao postati dio Sonyjevog svemira Spider-Manovih spin-off filmova.

Similar Posts