Sony razvija Madame Web Film od Morbius scenarista

Sony razvija Madame Web Film od Morbius scenarista

Čini se da Sony Pictures ide dalje s razvijanjem svog proširenog Spider-Man svemira na nove i unikatne načine, jer Collider sada donosi da je studio zaposlio Morbius scenariste Matta Sazama i Burka Sharplessa da prave scenarij za  Madame Web film smješten unutar live-action Spider-Versea.

I dok je ovaj potencijalni projekt još uvijek u stadiju izrade skripte, uvođenje lika poput Cassandra Webb, a.k.a. Madame Web, koja posjeduje širok izbor psihičkih sposobnosti uključujući telepatiju, vidovitost i presudnost; bi moglo nehotice otkriti kamo se Sony nada da će krenuti sljedeće sa svojim Spider-Verseom – posebno ako imamo u vidu da je jedno od njezinih popularnijih pojavljivanja bilo u Spider-Man: The Animated Series, kada je okupila više Spider-Mana iz alternativnih stvarnosti i poslala ih na misiju spašavanja svemira.

Sa Spideyjem (Tom Holland) izvan Marvelovog Filmskog Svemira, nije baš velika tajna da Sony radi na stvaranju svog live-action svemira, a s velikom popularnošću Spider-Versea, njihov možda najbolji način za to bi bio da dovedu svakog mogućeg Spideyja kojeg imaju na raspolaganju na velike ekrane, uključujući one koje su prije glumili Tobey Maguire i  Andrew Garfield, ako je moguće.

Sony razvija Madame Web Film od Morbius scenarista

Druga mogućnost, ako se studio odluči ići u potpuno drugom smjeru s ovim filmom, bi bilo da zaobiđe originalnu Cassandra Webb verziju Madame Web i umjesto toga stavi fokus na Juliju Carpenter, koja je bila drugi lik u ulozi Madame Web nakon što je odradila svoje uloge kao druga Spider-Woman i druga Arachne. Ova verzija je također viđena u Ultimate Spider-Man vs. Sinister 6.

Što se tiče ostatka Spider-Versea, nadolazeći filmovi će biti Morbius, s Daniel Espinosa (Life) kao redateljem i Jaredom Letom (Blade Runner 2049) koji glumi i Venom 2, s Andyjem Serkisom (Mowgli: Legend of the Jungle) kao redateljem i Tom Hardyjem (Venom) kao glavnom zvijezdom filma.

Nastavci Spider-Man: Into the Spider-Verse, s Joaquim Dos Santosom redateljem i Davidom Callahamom koji piše scenarij i Spider-Man: Far From Home, s Chris McKenna i Erik Sommers koji pišu scenarij, su također u izradi kao i žensko orijentirani animirani Spider-Verse spin-off, s Lauren Montgomery koja bi trebala režirati i Bek Smith koji piše scenarij. Filmovi koji uključuju Kraven the Hunter, Black Cat i Silver Sable su navodno također u raznim stadijima produkcije.

Similar Posts