Sony pravi Novi Spider-Man spin-off Film: ‘Morbius’! - Svijet filma

Sony pravi Novi Spider-Man spin-off Film: ‘Morbius’!

Sony nastavlja sa svojim obećanjem za pravljenje Spider-Man spin-off filmova o anti-herojima. Nakon najavljenog Venom filma, koji je u produkciji, sada je najavljen novi film, ‘Morbius’!

Dobre vijesti stižu iz Sonya, koji nastavlja sa svojim planovima o proširenom filmskom svemiru, koji dolazi iz njihove Spider-Man franšize, a sada će to raditi s Marvelovim najpoznatijim vampirom: Blade Morbius. Dakle, bilo da znate Living Vampire iz njegovih bitki sa Spider-Man iz stripova, njegovih pojavljivanja u animiranoj seriji iz 90′ ili njegovih anti-herojskih avantura uz druge članove Order of the Midnight Sons, pa čak i ako ne znate Morbius uopće, ovo bi vam trebala doći kao vrlo zanimljiva vijest.

Ali postoji i ‘loša’ strana. Kako donosi THR, ovaj Spider-Man spin-off je zaista u izradi, ali njegova prva skripta dolazi od Burk Sharpless i Matt Sazama. Govoreći o njihovim filmskim uspjesima, nažalost ne možemo reći dobrih stvari. Neki od njihovih filmova nam nisu loši, poput Dracula Untold i The Last Witch Hunter, ali Gods of Egypt i Power Rangers reboot jesu. Ali neovisno o tome dali su vam ti filmovi dobri ili loši, svi su oni loše prošli na kino blagajnama, kao i među kritičarima. U kojem će smjeru krenuti scenaristi je za sada nepoznato, tako hoće li Morbius završiti s vampirskim očnjacima ili čudnim rukama iz kojih pije krv ostaje vidjeti.

Stvoren od Roy Thomas i crtaća Gil Kane, Morbius se prvi puta pojavio u Amazing Spider-Man #101 kao Dr. Michael Morbius. Znanstvenik koji se pokušava izliječiti od krvne bolesti i katastrofalno pogriješi, postaje pogođen vampirizmom, skupa s željom za krvi, očnjacima, nadmoćnim sposobnostima, pa čak i moći da leti kada se koncentrira. Iako se Morbius borio sa Spider-Manom neko vrijeme, on kasnije postane nešto poput anti-heroja. On je definitivno zanimljiv lik, koji ima dugu stripovsku povijest iz koje se mogu crpiti razne, zanimljive priče.

Čim saznamo nove informacije o filmu obavještavat ćemo vas.

Prije ovog filma nam dolazi prvi Sony spin-off film iz Spider-Man svemira, a to je Venom, kojeg glumi Tom Hardy. Venom izlazi za manje od godinu dana, 05. listopada 2018 godine.

Druge je zanimalo i ovo...