Sony ima 5 do 6 Spider-Man TV serija u izradi

Sony potvrdio da će Spider-Man spin-off filmovi biti povezani u MCU

Sve od kada je Spider-Man imao debi u Marvel Cinematic Universe prošlogodišnjem filmu Captain America: Civil War, fanovi se pitaju koji će još likovi iz Spider-svemira prelaziti.

Ti snovi su nam djelomično bili uništeni kada je Sony objavio da će Spider-Man spinoff filmovi, Venom i Silver & Black biti odvojeni od ostatka MCU i da će sami stvoriti svoj svemir (o Venom filmu više pročitajte ovdje).

Ali sada se čini kako to nije slučaj.

Spider-Man

Tokom intervjua za FilmStarts za Spider-Man: Homecoming, Sonyeva Amy Pascal je potvrdila kako će Sonyev Marvel Universe postojati u istom svemiru kao i MCU.

“Oba filma će se smjestiti u svijetu koji stvaramo za Peter Parker.” Pascal je objasnila.

“Oni će biti dodatni, mogu biti na različitim lokacijama, ali će svejedno biti u istom svijetu. I biti će povezani jedni s drugima.”

Kada je upitana dali će Peter Parker osobno, Tom Holland, se pojaviti u Sonyevim spin-off filmovima, Pascal je ponudila poprilično optimističan odgovor.

“Uvijek postoji šansa. Mislim da je jedna od dobrih stvari koje je Kevin napravio sa Marvelom, spajanje fanova i pravljenje svakog pojedinačnog filma, kao jednog dijela u knjizi. Tako da morate pročitati taj dio knjige kako bi mogli ići naprijed. I mislim da je to nešto što bi Sony htio prekopirati”

Ove vijesti dolaze nakon što je Sony dao par novih vijesti i pre produkciji filmova Venom i Silver & Black, a to je da prošireni Spider-svemira nije tako daleko.

Silver & Black koji prati ženske negativce Silver Sable i Black Cat je dobio redatelja u Gina Prince-Blythewood, koja je redateljica pilota Marvelovog Cloak & Dagger.

Ovo je fantastična i vrlo velika najava i mogla bi biti vrlo značajna za budućnost MCU svemira. Jako se radujem tome ako se pokaže točnom.

Similar Posts