Sony ima 5 do 6 Spider-Man TV serija u izradi

Sony planira nekoliko Spider-Man povezanih serija

S nedavnim uspjehom filmova poput Spider-Man: Homecoming i Spider-Man: Into the Spider-Verse, Sony nastavlja sa svim stvarima povezanim sa Spider-Manom na televiziji kao i u kinima. S uskoro završenim ugovorom između Disney i Fox, Sony ostaje jedina tvrtka koja ima prava na Marvel izvan Disneyja, a oni to definitivno planiraju iskoristiti u svoju korist.

U novom izvještaju iz Variety, rukovoditelji tvrtke Sony otkrili su da već imaju planiranih sljedećih nekoliko godina za Spider-Mana i likove povezane s njim. Sony Pictures Entertainment predsjednik Tony Vinciquerra priznaje da imaju napravljene planove za sljedećih osam godina.

“Imamo sljedećih sedam ili osam godina isplanirano oko toga što ćemo raditi s ovim pravima, a to neće biti samo na strani filmova – bit će i na strani televizije,” Vinciquerra je rekao. “Naša televizijska grupa će imati svoj vlastiti skup likova iz tog svemira koji ćemo nastojati razviti.”

Sony planira nekoliko Spider-Man povezanih serija

Dok se stvari nastavljaju učvršćivati ​​na filmskoj strani, bivši izvršni direktor Hulua Mike Hopkins bio je zadužen za pojačavanje prisutnosti tvrtke Sony na televiziji i čini se da upravo to radi. Prema Hopkinsu, Sony je na rubu otkrivanja svoje prve televizijske serije s intelektualnim vlasništvom u posjedu tvrtke Marvel.

“Razvijamo mnogo sadržaja vezanih uz Marvel i mislim da ćemo uskoro izaći na tržište s nečim stvarno, stvarno velikim i transformacijskim za nas, jer nismo pravili nikakve serije s Marvelom prije, s Marvel IP – otkrio je Hopkins. “Dakle, to je veliki dio razvoja koji smo započeli.”

“Mislim da težimo imati nekoliko serija u svemiru koje mi stvaramo i koje se mogu ​​međusobno povezivati i da možemo raditi s partnerom kako bi se to dogodilo”, dodao je.

Za sada, nema još vijesti koje bi to serije mogle biti. S velikim komercijalnim uspjehom filma Venom, produkcijska kuća je započela građenje svog povezanog svemira – Sony Svemir Marvel Likova – a još nije poznato hoće li ove serije na neki način biti povezane s tim svemirom, iako Hopkinsovi komentari ukazuju na to da oni žele stvoriti neku verziju “Arrowversea”.

Također je vjerojatno da će neke od serija koje ćemo dobiti proizaći iz Oskarom nagrađenog filma, Spider-Man: Into the Spider-Verse, kao što je serija Spider-Ham koja sadrži smiješnog lika Johna Mulaneya.

Similar Posts