Sony planira još dva Spider-Man filma s Tom Hollandom; redatelj Jon Watts se ne vraća

Prema novom izvještaju iz Deadlinea, Sony planira dva nova Spider-Man filma s Tom Hollandom, ali redatelj filmova Homecoming i Far From Home, Jon Watts, se neće vratiti.

Jučer, su fanovi saznali da Marvel Studios predsjednik Kevin Feige više neće biti jedan od producenata Spider-Man filmova nakon što Disney i Sony nisu uspjeli uskladiti dogovor o novim uvjetima za nastavak suradnje. Ta odluka je ostavila fanove zabrinutim i neki su bili zbunjeni oko budućnosti Tom Hollandove verzije Spider-Mana, sada kada više nije dio Marvelovog Filmskog Svemira.

I dok su se neki bojali da Tom Holland više neće glumiti Spider-Mana, Fandangov Erik Davis napominje da Deadlineova izvješća kažu kako Sony planira producirati dva nova filma sa Hollandom kao Čovjekom Paukom. Međutim, dok Sony navodno i dalje želi raditi sa Spider-Man: Homecoming i Far From Home redateljem Jonom Wattsom, filmaš nije potpisao ugovor za treći film i prema tome neće se vratiti režirati Tom Hollandov treći izlazak kao Spider-Man. Prema izvještaju, to što se Watts ne vraća “nije pomognuto činjenicom da” Kevin Feige neće biti kreativno vodstvo na Tom Hollandovim Spider-Man filmovima, osim ako Disney i Sony ne dođu do nekog sporazuma.

Nadate li se da će Disney i Sony doći do nekog dogovora? Što mislite o novom redatelju za ova sljedeća dva Spider-Man filma?

Similar Posts