Sony Pictures objavio "Spider-Man Is A Menace" J. Jonah Jameson Video uz pokretanje Daily Bugle Web stranice

Sony Pictures objavio “Spider-Man Is A Menace” J. Jonah Jameson Video uz pokretanje Daily Bugle Web stranice

Spider-Man: Far From Home je izašao početkom ljeta i vidio povratak Tom Hollanda kao Petera Parkera/Spider-Mana, kao i puno njegovih prijatelja i obitelji iz Spider-Man: Homecoming. Međutim, još jedno veliko ime se pojavilo pred sam kraj filma, što je šokiralo fanove. J. K. Simmons, koji je glumio J. Jonah Jameson u Sam Raimijevim Spider-Man filmovima od 2002. do 2007. godine, vratio se kao voditelj Daily Bugle još jednom. Taj veliki trenutak je vidio Jamesona kako obznanjuje vijesti o pravom identitetu Spider-Mana, a sada se čini da ga Sony ponovno vrača pokretanjem Daily Bugle web stranice. Ranije ovog mjeseca, oni su objavili video “Spider-Man is a Menace!” u kojem je glumio Simmons i sada je istaknuto lice na novoj web stranici.

“Spider-Man, psihopat koji posjeduje moći koje nema pravo posjedovati, pokušava se prikazati herojem,” Jameson je uzviknuo u videu. “Pa, da ti kažem nešto, mali, nisi heroj! Mysterio, to je heroj. Ti si kriminalac, zabludnik, maskirani manijak, prijetnja!”

“Hvala na gledanju,” rekao je puno smirenijeg tona. “Ne zaboravite lajkati i pretplatiti se.”

Spider-Man: Far From Home post-kredit scena ima najbolju MCU cameo ulogu ikada

TheDailyBugle.net sadržava blog objave i članke, uključujući jedan o Night Monkeyju, koje je ime dano Peteru kada je imao prikriveno odijelo u Europi. Dok za sada nemamo najave o novom Spider-Man filmu, čini se da će se Simmons vratiti.

I dok mi žalimo za raskolom između Disneyja i Sonyja, što znači da gotovo sigurno više nećemo Spider-Mana vidjeti u Marvelovom Filmskom Svemiru, barem je uzbudljivo znati da će se Simmons vratiti u ulozi koju je igrao nasuprot Tobey Maguireovog Spider-Mana.

Spider-Man: Far From Home zvijezde filma su Tom Holland (Spider-Man/Peter Parker) Zendaya (MJ), Marisa Tomei (Aunt May), Jacob Batalon (Ned), Jon Favreau (Happy Hogan), Tony Revolori (Flash Thompson), Jake Gyllenhaal (Mysterio), Samuel L. Jackson Nick Fury) i Cobie Smulders (Maria Hill).

U nastavku pogledajte novi video “Spider-Man Is A Menace” J. Jonah Jamesona

Similar Posts